To je to što me zanima!

Sharbini: Zdravka Mamića ne shvaćam jako ozbiljno...

Neće biti ugodno, ali ne zamaram se. Brinem samo kako će Hajduk proći na Kantridi, otkrio je Anas Sharbini tijekom chata s navijačima 'Bijelih'
Vidi originalni članak

Navijači splitskog Hajduka chatali su danas na službenim klupskim internetskim stranicama s novom igračkom zvijezdom 'Bijelih', Anasom Sharbinijem. Antu Žuvelu iz crnogorskog Tivata za početak je zanimalo hoće li slaviti zabije li gol protiv Rijeke na Kantridi.
- Želim zabiti gol! No neću slaviti zbog poštovanja prema klubu i navijačima. I bez obzira što se igra na Kantridi vjerujem u pobjedu, jer je Hajduk kvalitetniji. Iako Splićanima nikad nije bilo lako u Rijeci - odgovorio je Sharbini.
Dino Fiorentini iz Splita posjetio je Anasa na nesretnu sudbinu Nenada Gračana, bivšeg igrača Rijeke kojemu je u dresu Hajduka na Kantridi slomljena noga:
- Razmišljao sam o tome, nije sigurno ugodno, ali ne bojim se! Kad bi tako razmišljao ne bi igrao nogomet.
Josip Vukorepa iz Makarske zanimao je Anasov odnos s menadžerom Ugarkovićem, dok mu je Marin Batur iz Zadra zamjerio zbog izjave da bi radije igrao u Dinamu nego u Hajduku:
- S menadžerom nisam raskinuo ugovor. Imamo isti odnos kao i prije. Dinamo je tada jedini poslao službenu ponudu, a Hajduk se još nije bio javio. Ispalo je sada još i bolje, stigao sam s bratom, to je najveća želja što mi se mogla ostvariti.
Otkrio je i zašto je izabrao broj 99, a dotaknuo se i Zdravka Mamića, koji je izjavio da braća Sharbini nisu jednako kvalitetna kao Nikola Kalinić i Drago Gabrić:
- Mamića ne shvaćam ozbiljno, jer dan ranije me je htio dovesti u Dinamo. Broj 99 mi ne predstavlja ništa. Brat je dobio 'devetku', pa sam ja, eto, uzeo dvije 'devetke'...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nix_zgd 18.08.2009.

    mamića niko ne shvaća ozbiljno a vlada hrvatskim nogometom.. čovjek zarađuje na transferima i dinamo s njim ne može izgubit prvenstvo a hajduk plaća trenera koji ne priča hrvatski 400 000 eura...hahah mamić je izmislio nogomet za hajduk

  • HBCRO 18.08.2009.

    A zar ga još itko shvaća ozbiiljno?Taj Mamić uništava Dinamo jer prisiljava da svaki igrač koji potpiše ugovor sa Dinamom također potpiše da mu je Mamić menadžer pa dobije novce od transfera.On trpa novce u svoj džep,a stadion se raspada a i klub sve više-

  • OdjebJeLansiran 18.08.2009.

    Mamića nitko - od Sharbinija ne uzima za ozbiljno, zato ovaj kipi... glava će mu eksplodirat.. inače se glavonji, svi udvoravaju i uvlaće u š.. Bravo Sharbiniji, obrisali ste nos najvecem lopovu u HNLu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare