Obavijesti

Sport

Komentari 5

Sharbini: Zdravka Mamića ne shvaćam jako ozbiljno...

Sharbini: Zdravka Mamića ne shvaćam jako ozbiljno...
1

Neće biti ugodno, ali ne zamaram se. Brinem samo kako će Hajduk proći na Kantridi, otkrio je Anas Sharbini tijekom chata s navijačima 'Bijelih'

VIDEO

Navijači splitskog Hajduka chatali su danas na službenim klupskim internetskim stranicama s novom igračkom zvijezdom 'Bijelih', Anasom Sharbinijem. Antu Žuvelu iz crnogorskog Tivata za početak je zanimalo hoće li slaviti zabije li gol protiv Rijeke na Kantridi.
- Želim zabiti gol! No neću slaviti zbog poštovanja prema klubu i navijačima. I bez obzira što se igra na Kantridi vjerujem u pobjedu, jer je Hajduk kvalitetniji. Iako Splićanima nikad nije bilo lako u Rijeci - odgovorio je Sharbini.
Dino Fiorentini iz Splita posjetio je Anasa na nesretnu sudbinu Nenada Gračana, bivšeg igrača Rijeke kojemu je u dresu Hajduka na Kantridi slomljena noga:
- Razmišljao sam o tome, nije sigurno ugodno, ali ne bojim se! Kad bi tako razmišljao ne bi igrao nogomet.
Josip Vukorepa iz Makarske zanimao je Anasov odnos s menadžerom Ugarkovićem, dok mu je Marin Batur iz Zadra zamjerio zbog izjave da bi radije igrao u Dinamu nego u Hajduku:
- S menadžerom nisam raskinuo ugovor. Imamo isti odnos kao i prije. Dinamo je tada jedini poslao službenu ponudu, a Hajduk se još nije bio javio. Ispalo je sada još i bolje, stigao sam s bratom, to je najveća želja što mi se mogla ostvariti.
Otkrio je i zašto je izabrao broj 99, a dotaknuo se i Zdravka Mamića, koji je izjavio da braća Sharbini nisu jednako kvalitetna kao Nikola Kalinić i Drago Gabrić:
- Mamića ne shvaćam ozbiljno, jer dan ranije me je htio dovesti u Dinamo. Broj 99 mi ne predstavlja ništa. Brat je dobio 'devetku', pa sam ja, eto, uzeo dvije 'devetke'...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići