To je to što me zanima!

Shearer: Modrić i Rakitić bili su hodajući mrtvaci u Sočiju

Kad vidim Hrvatsku, nemamo se čega plašiti, naglasio je Alan Shearer, ali dio medija upozorava: Ovo će biti prvi ozbiljan test za englesku obranu. U srijedu slijedi okršaj za finale...
Vidi originalni članak

Polufinale Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Engleske najavio je i legendarski engleski rperezentativac Alan Shearer:

"Nakon Europskog prvenstva prije dvije godine, svi su se smijali engleskoj reprezentaciji. I ja sam bio skeptičan, nisam vidio scenarij u kojem osvajamo naslov, zadovoljio bih se tek ponekim napretkom u igri. Međutim, izbornik Southgate je napravio odličan posao i danas svi prepoznaju naš stil igre. Sama činjenica kako možemo reći da igramo polufinale je sjajna."

"Prije početka SP-a, postojale su mnoge sumnje, u vratara Pickforda, Leicesterovog stopera MaguireaHendersona, a jedino oko čega se nismo brinuli bio je Harry Kane. Međutim, nakon ovih utakmica mjesta za sumnju nema i prije svega treba istaknuti kako imamo pravu momčad, a ne skup individualaca", rekao je Shearer pa najavio Hrvatsku:

"Znamo da će se Hrvati bojati slobodnih udaraca i kornera, a kada gledam njih, ne vidim razlog zbog kojeg ih se trebamo bojati. Imaju talentom nadarene vezne igrače poput Modrića Rakitića, ali su mi i oni izgledali jako slabo u produžecima protiv Rusije. Trebamo ih poštovati, ali razlog za strah apsolutno ne vidim."

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 111

  • 10.07.2018.

    naravno uvijek bahati Englezi sa svojim izjavama... svi isti, dosadni poput njihove kraljice

  • Antisha 10.07.2018.

    Hahaha daj nam invalide Rashforda Lingarda i sl. luzere pa da ih vidimo. Gazi

  • Soliterba 10.07.2018.

    pa sta skacete na zadnje noge?? istinu je rekao izgledat cemo kao stipe miocic neki dan.. razbijeni ... .pregazit ce nas... gotovo ljudi gotovo... heeej.. nem,a vise spremite majice salove do jeseni.. GAME OVER...

Komentiraj...
Vidi sve komentare