To je to što me zanima!

Shiffrin pomela konkurenciju u Lienzu s nevjerojatnom razlikom

Druga u Lienzu bila je Nijemica Lena Duerr s čak 2,34 sekundi zaostatka za vodećom Shiffrin. To je razlika koju zaista rijetko imamo prilike vidjeti u skijanju između dvije prvoplasirane skijašice
Vidi originalni članak

Mikaela Shiffrin (28) još jednom je pokazala kako ne postoji skijašica koja joj može parirati. Briljantna Amerikanka, inače peterostruka svjetska prvakinja, slavila je po 93. put u Svjetskom kupu pobjedom u slalomu u austrijskom skijalištu Lienzu.

Shiffrin je rekorderka Svjetskog kupa (i u muškoj i ženskoj konkurenciji) po broju pobjeda (93.), kao i po broju slalomskih pobjeda, kojih sada ima čak 56.  Amerikanka juri prema ukupno šestom velikom Kristalnom globusu, nakon 14. utrka Svjetskog kupa ima točno 900 bodova, dok drugoplasirana Federica Brignone ima 637.

Druga u Lienzu bila je Nijemica Lena Duerr s čak 2,34 sekundi zaostatka za vodećom Shiffrin. To je razlika koju zaista rijetko imamo prilike vidjeti u skijanju između dvije prvoplasirane skijašice.

DAN ZA ZABORAV Zrinka odustala, Leona Popović diskvalificirana. Razočarenje za Hrvatice na zadnjoj utrci godine

Treća je bila Švicarka Michelle Gisin (+2,45), a samo je još četvrtoplasirana Anna Swenn Larsson (+2,95 s) završila unutar tri sekunde zaostatka za Shiffrin.

Hrvatske skijašice Leona Popović i Zrinka Ljutić nisu sudjelovale u drugom laufu. Leona je diskvalificirana nakon što je pregazila vrata, dok je Zrinka odustala nakon greške.

STRADAO U SPUSTU Schwarz saznao najgore vijesti: Sezona je za njega završena nakon teškog pada u Bormiju

Iduća postaja za skijašice je Kranjska gora, gdje će se 6. i 7. siječnja održati utrke u veleslalomu i slalomu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare