To je to što me zanima!

Show u NFL-u: Pogodili prečku pa stativu i ispali iz playoffa!

Navijači su ubrzo poludjeli, udaraču Parkeyju sada brojni predviđaju otkaz, a na njegovoj Wikipedia stranici pozicija u momčadi nakratko je bila promijenjena u zidara
Vidi originalni članak

Prošlosezonski NFL prvaci Philadelphia Eaglesi kroz ušicu su se igle provukli u wildcard utakmici doigravanja protiv Chicago Bearsa pobjedom 16-15.

A utakmica je bila - jedna od bizarnijih u dugo vremena! I pravi spektakl istovremeno...

Obrambena mašinerija Bearsa držala je prvake na malom broju poena, a deset sekundi do kraja bili su na minus jedan te je njihov udarač Cody Parkey imao priliku zabiti nogom za tri poena te donijeti pobjedu Bearsima. Parkey se zaletio i zapucao s 43 jarda te zabio! 

U Chicagu je nastala prava eksplozija, no onda ipak - razočaranje. Udarac se poništava, jer je prije samog udarca trener Eaglesa Doug Pederson stigao pozvati svoju posljednju minutu odmora. 

I došao je na red ponovno Parkey, koji je ove sezone u jednoj utakmici uspio nemoguće - četiri puta je pogodio stativu! I sada je ponovno uspio nemoguće. Pogodio je lijevu stativu, a lopta se onda odbila u - prečku! Nakon toga je otišla van, kao što su i Bearsi otišli van doigravanja...

>>>UDARAC POGLEDAJTE OVDJE<<<

Navijači su ubrzo poludjeli, Parkeyju sada brojni predviđaju otkaz, a na njegovoj Wikipedia stranici pozicija u momčadi nakratko je bila promijenjena u zidara.

No nije to jedina bizarna situacija na utakmici. Nakon dodavanja quarterbacka Mitcha Trubiskog svom hvataču obrana ga je srušila s loptom te mu je ispala iz ruku.

I dok su svi mislili kako je pri rušenju hvatač dotakao pod laktovima te da se radilo o nekompletiranom dodavanju, to se nije dogodilo te se zapravo radilo o živoj lopti na koju su mogli, a i trebali, ići igrači obje ekipe. No na nju je išao - nitko! Tu loptu naposljetku je pokupio sudac, a lopta se vratila na početnu liniju.

Sinoć se igrala i utakmica Baltimore Ravensa i Los Angeles Chargersa, a i tu je napad pobijedio obranu. Chargersi su na poluvremenu vodili 12-0, a naposljetku svladali mladog Lamara Jacksona i društvo 23-17.

Jackson je neprestano gubio lopte, a heroji Grada anđela bili su obrambene zvijeri Joey Bosa i Melvin Ingram, koji su neprestano terorizirali zvijezdu Baltimorea.

Eaglesi će sada imati težak zadatak protiv jedne od najjačih momčadi lige, New Orleans Saintsa, dok će Chargersi odmjeriti snage s uvijek moćnim New England Patriotsima.

U ostalim susretima igrat će Dallas Cowboysi protiv Los Angeles Ramsa te Kansas City Chiefsi protiv Indianapolis Coltsa.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 07.01.2019.

    ovo je najveći promašaj svih vremena

  • tomislav36 07.01.2019.

    Svi Roooky QB ispali iz PO,tako smo mogli nesto i predvidjeti.A sad slijedi gazenje nositelja u sljedecoj rundi

  • ikik_1 07.01.2019.

    Lol a pogodio stativu pa se odbilo u prečku. To je kad naši novinari prepricavaju neciji članak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare