To je to što me zanima!

Šibenik i dalje bez gola u HNL-u, Split dobio Cibaliju

U 5. kolu HNL-a Osijek je slavio u gostima kod Istre 1961, Šibenik 450 minuta nije zabio, Split je šokirao Vinkovce, a Varaždin dobio Dragovoljac
Vidi originalni članak

Nakon Zagreba i Intera, u 5. kolu HNL-a odigrane su još četiri utakmice. U prvoj je Osijek slavio kod Istre 1961 2-1. Gosti su poveli preko Pušića u prvom dijelu. Slobodnjak je izveo Lukaćević, a Pušić se najbolje snašao i s pet metara ugurao loptu u mrežu. Istra je izjednačila sjajnim golom Alimija iz slobodnjaka, no Kvržić, također iz slobodnjaka, postavlja konačnih 2-1 za Osijek.
Šibenik je odigrao 0-0 u gostima kod Lokomotive. Momčad Vjekoslava Lokice u novoj sezoni HNL-a još nije zabila gol. Šibenčanima to nije uspjelo niti u gostima kod Lokomotive na Maksimiru čime se njihov post golova povećao na 450 minuta.
Nogometaši Varaždina pobijedili su Hrvatski Dragovoljac 2-0. Gosti su "pali" već u prvoj minuti utakmice. Zabio je Golubar za slavlje domaćih. Nakon osam minuta, ponovno gol. Ovoga puta strijelac je bio Dudić. Dragovoljac do kraja susreta nije uspio niti smanjiti rezultat i ostalo je 2-0 za domaće.
Debitanti u ligi, nogometaši Splita priredili su pravo iznenađenje. U Vinkovcima su svladali Cibaliju 1-0. Jedini gol zabio je Serdarušić u prvoj minuti utakmice. Domaći nisu uspjeli preokrenuti i neočekivano su izgubili na svom terenu. Inače, utakmica je obilovala žutim kartonima. Sudac ih je podijelio čak osam.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • IP95 21.08.2010.

    drago mi je za slpit ;)

  • sabo 21.08.2010.

    Šibenik, Cibalia, Slaven Belupo, Varteks su klubovi koji su mi prirasli srcu, jer su to male sredine koje se bore sa srcem. I stvarno ne bih volio da neki od tih klubova ispadne iz lige. Bit će bolje. Još je puno utakmica i bodova u igri.

  • mario1989 21.08.2010.

    mene vise raduje sto je edurdao dao gol za sahtar danas nego nasa prva liga

Komentiraj...
Vidi sve komentare