To je to što me zanima!

Šibenik je "razbio" Splićane, a Varaždinci preokrenuli susret

U 11. kolu HNL-a Šibenik je s uvjerljivih 3-0 pobijedio Split. Cibalia je istim rezultatom bila bolja od Hrvatskog Dragovoljca, a Istra i Rijeka odigrali su utakmicu bez golova
Vidi originalni članak

ŠIBENIK - SPLIT 3-0

Bez većih problema nogometaši Šibenika slavili su na svom travnjaku protiv trećeplasirane momčadi HNL-a, Splita. Golova nije bilo do 70. minute. Šibenik je napadap, Split prijetio iz kontri, no tek u 70. Marko Kartelo zabio je za 1-0. Split se otvorio, a to je dalo više prostora Šibeniku. Split je prije ove utakmice imao niz od sedam utakmica bez poraza, no Šibenčani su prekinuli taj niz. Dražen Jelić je s dva gola u dvije minute "pokopao" goste iz Splita za konačnih 3-0.

CIBALIA - H. DRAGOVOLJAC 3-0

Istim rezultatom kojim su Šibenčani ispratili Splićane, slavili su igrači Cibalije protiv Hrvatskog dragovoljca. Oko 500-ak gledatelja došlo je pogledati utakmicu na travnjaku natopljenom vodom. I nisu dugo čekali na gol. Već u 12. minuti Krešimir Prgomet zabio je za 1-0. Drugi gol 'pao' je tek u 75. minuti, a djelo je Kresingera. Točku na i stavio je Mladen Bartolović tri minute prije kraja utakmice za konačnih 3-0

LOKOMOTIVA - VARAŽDIN 1-2

Iako su domaći nogometaši Lokomotive na Maksimiru poveli protiv Varaždina golom Nina Bule, gosti se nisu predali. Njihov junak bio je dvostruki strijelac Filip Škvorc koji je golovima u 61. i 78. minuti donio preokret i tri boda Varaždinu.

ISTRA - RIJEKA 0-0

Posljednjeplasirana momčad lige Istra na svom je stadionu dočekala nogometaše Rijeke. Utakmica je završila 0-0. S tim rezultatom mogu biti sretniji domaćini jer su od 65. minute igrali s igračem manje. Drugi žuti karton dobio je Asim Šehić. No Riječani nisu do kraja uspjeli zabiti Istri.



HNL, 11. KOLO:

Šibenik - Split 3-0 (Kartelo 70, Jelić 87, 89)

Cibalia - H. Dragovoljac 3-0 (Prgomet 12, Kresinger 75, Bartolović 87)

Lokomotiva - Varaždin 1-2 (Bule 22 / Škvorc 61, 78)

Istra - Rijeka 0-0

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare