To je to što me zanima!

HNK Šibenik: Nemamo veze s tom podrškom Davoru Šukeru

Jednostavno, u ŽNS-u sjedi 13 ljudi, a nitko od aktualnog vodstva kluba nije među njima. I tu počinje i završava svaka priča na tu temu, rekao je sportski direktor NK Šibenika Ivan Bulat
Vidi originalni članak

Posljednji zapisi kažu da je Davor Šuker u Šibeniku bio posljednji put još 2011. U međuvremenu je češće bio u Las Vegasu nego u Krešimirovu gradu, no svejedno će dobiti podršku Šibenika.

Dario Šimić u subotu je bio u Šibeniku, predstavio svoj program, ali uzalud. Navodno je “ključ” u 100.000 eura, koliko je predsjednik HNS-a obećao za radove na infrastrukturi.

Međutim, uz Šukera nije i šibenski drugoligaš...

- NK Šibenik nema nikakve veze s davanjem podrške Davoru Šukeru budući da nitko iz vodstva našega kluba nije među 13 članova županijskog nogometnog saveza, koji su donijeli takvu odluku - kazao je sportski direktor Šibenika Ivan Bulat, koji nije želio javno reći podržava li izbor Darija Šimića ili ostanak Davora Šukera.

- Jednostavno, u ŽNS-u sjedi 13 ljudi, a nitko od aktualnog vodstva kluba nije među njima. I tu počinje i završava svaka priča na tu temu. Mogu vam ja reći da podržavam Šimića ili Šukera, ali to je potpuno nevažno kad ne sudjelujem u glasovanju - kaže Bulat.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • vjekoslavkatalina 28.11.2017.

    odjednom niko nema veze..a dat ce svi glas za šukera...

  • Usora1 27.11.2017.

    nakaradni izborni sustav pisan po mjeri odredjene interesne skupine. tko su ljudi koji sjede u sibensko-kninskom zns, kakve veze imaju sa nogometom kad eto nijedan iz celnistva najveceg kluba nije medju njima, za koga rade i kako? i onda se pitamo zasto je ovako jadno i zalosno. jedina svijetla tocka je repka koja je takodje ispod svoje razine zahvaljujuci upravo vodstvu hns-a i muljatorima koji iz pozadine vuku konce.

  • BernCity83 27.11.2017.

    €urići su čudo

Komentiraj...
Vidi sve komentare