To je to što me zanima!

Šibenik pobijedio Rijeku, Zadar lako s Međimurjem

U 21. kolu HNL-a Šibenik je na Kantridi pobijedio Rijeku. Zadar je svladao Međimurje, Varteks je odigrao 1-1 s Cibalijom, a Osijek 0-0 s Croatijom
Vidi originalni članak
Rijeka - Šibenik 0-1 (Alispahić 45)
Rijeka u nastavku prvenstva do ovog susreta još nije izgubila, ali isto tako, momčad s Kantride nije znala niti za pobjedu. U goste su im stigli neugodni Šibenčani. Nogometaši sa Šubićevca bili su nešto bolji što su i konkretizirali sjajnim golom Alispahića za 1-0 u zadnjoj minuti prvog poluvremena. Rijeka je u drugom dijelu krenula po izjednačenje, ali nikako nisu uspjevali zabiti vrlo dobrom Šibeniku. Na kraju, vrijedna pobjeda gostiju sa Šubićevca.


Zadar - Međimurje 2-0 (Terkeš 6 / Santini 36)
Nakon što su uzeli veliki bod Dinamu u prošlom kolu, nogometaši Zadra dočekali su Međimurje. Krenulo je kao iz snova za domaćine. Već u 6. minuti golom Terkeša, Zadar je imao 1-0. Sve su imali Zadrani u svojim rukama, kontrolirali su igru, a Međimurje se probudilo tek oko 25. minute utakmice. Zaigrali su tada gosti nešto bolje, ali baš u tom periodu Zadar dolazi na 2-0. Santini je zabio za 2-0 malo prije kraja prvog dijela. U drugom dijelu Zadrani su mirno čuvali svoju prednost i osvojili vrijedne bodove za nastavak sezone.


Varteks - Cibalija 1-1 (Grgić 44 / Mumlek 45)
Varteks je na svom terenu dočekao drugu momčad hrvatske lige, vinkovačku Cibaliju. Navijači Varteksa, kao i igrači, nosili su majice s natpisom "Ne damo Varteks", aludirajući na tešku situaciju oko kluba. Cibalija je dobru formu potvrdila golom minutu prije kraja prvog dijela, zabio je Grgić. Ali nije slavlje gostiju dugo trajalo. Samo minutu nakon toga, Varteks izjednačava preko Mumleka iz penala. U drugom poluvremenu nije bilo golova i Varteks i Cibalija podijelili su bodove u Varaždinu.


Osijek - Croatia Sesvete 0-0
Osječani su u Gradskom vrtu dočekali Croatiju Sesvete. Nakon prvog djela, u kojem gledatelji nisu vidjeli posebno dobru utakmicu, Osijek je u drugi dio krenuo nešto bolje. Ipak, nisu igrači Osijeka uspjeli zabiti i na kraju je završilo bez golova.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • JAX 20.03.2010.

    eto koliko nas zanimaju oostali klubovi a na jalovog jajduka 30ak komentara

  • jajcanin 20.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare