To je to što me zanima!

Šibenik u drami srušio Cibaliju, nastavlja se ljuta bitka za HNL!

Mario Carević otrčao je na travnjak i u zanosu proslavio pogodak sa svojim igračima. Šibenik je dugo lomio suparnika iz Vinkovaca pa tek pred kraj utakmice stigao do slavlja
Vidi originalni članak

Ivan Komak uvjeren je da će iduće godine njegov Zrinski Osječko iz Jurjevca nastupati u Supersport HNL-u, elitnom rangu hrvatskog nogometa. Vlasnik i predsjednik kluba najavio je da će momčad preseliti u Zagreb ako će to biti potrebno, a zvučne najave nisu se tu zaustavile već je Komak najavio da će njegov Zrinski biti prvak (ispred Dinama, Hajduka, Rijeke, Osijek...) te zaigrati europski nogomet. Da bi se to dogodilo, prvo mora osvojiti drugu ligu, koja se zove Supersport Prva nogometna liga. Na dobrom je putu jer je Zrinski vodeći, ali Šibenik ga prati kao u stopu.

U nedjelju poslijepodne zaključeno je 23. kolo druge lige, a posljednja utakmica na rasporedu bila je ona na Šubićevcu između domaćeg Šibenika i gosta Cibalije iz Vinkovaca. Prilično loš travnjak na Šubićevcu nije ponudio one najbolje uvjete za igru pa je momčad Marija Carevića, kao što je i najavio, morala pronaći drugačije puteve prema mreži od klasične kombinatorike od noge do noge.

Dugo je Šibenik tražio vodeći pogodak, a pronašao ga je na samom kraju utakmice, u 86. minuti kada je vinkovačku mrežu otključao Josip Gačić.

Bio je to pogodak koji je Šibeniku donio smanjenje zaostatka za Zrinskim. Razlika je samo dva boda i nastavlja se ljuta bitka za plasman u najviši rang hrvatskog nogometa iz kojeg će na kraju ove sezone ispasti Rudeš.

Do kraja je ostalo točno 10 kola. U posljednjem, 33. kolu, Zrinski dočekuje Šibenik i bit će to spektakl ako će upravo ta utakmica odlučivati putnika u prvu ligu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • RedDoor 24.03.2024.

    Klubovi kao Šibenik, Cibalia, Marsonia, Zadar su klubovi koji bi trebali redovito biti članovi prve lige.

  • kajzanavek 24.03.2024.

    Sretno Šibeniku do povratka u prvu ligu.

  • Lola Slavonska 24.03.2024.

    Šibenik najbolji Hrvatski klub u Dalmaciji 💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare