To je to što me zanima!

Šibenik u Dugopolju: Dobio licencu za europske tekme

Napokon je riješeno pitanje gdje će Šibenik igrati utakmice sljedeće sezone. Arbitražna komisija HNS-a odredila je moderni stadion u Dugopolju
Vidi originalni članak

Šibenik će iduće sezone zaigrati u Europi, a sada je dobio i službenu potvrdu. U petak je arbitražna komisija HNS-a odobrila zahtjev za odigravanje utakmica u Uefinim natjecanjima i izdala im licencu. Prvo pretkolo Europske lige zaigrat će na stadionu u Dugopolju jer Šubićevac nema uvjete za igranje čak ni u domaćoj ligi. S kim će igrati, znat će se poslije 21. lipnja kada će se održati ždrijeb. Debitantski nastup u nekom europskom natjecanju klub iz Krešimirova grada vjerojatno će odigrati protiv nekog kluba iz Slovenije, BiH, Cipra, Madžarske, Izraela, Cipra jer je nositelj u svojoj skupini.
Zapreka za izdavanje licence bilo je dugovanje Šibenika državi od oko 3.5 milijuna kuna neplaćenih poreza, no izdano je jamstvo da će dugove podmiriti u roku od 90 dana.
- Nakon razmatranja svih relevantnih dokaza, utvrdili smo da nema zapreke da se NK Šibeniku izda licencija - kazao je predsjednik komisije  Dragan Primorac.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • the.king 28.05.2010.

    http://www.youtube.com/watch?v=WzD5EynfW5s&feature=related

  • VezanIPriveden 28.05.2010.

    Neznam zaš repka tamo ne igra, stvarno je najljepši stadion u Hrv.

  • torca1950 28.05.2010.

    predobar stadion...stvarno savršenstvo za našu ligu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare