To je to što me zanima!

Šifo: Mi smo ovdje došli učiti, ovo je lekcija za mlade igrače

Razlika između velikih i malih momčadi nije toliko velika, samo je treba naučiti. Ovo je Liga prvaka i ovdje nema opraštanja, rekao je Gordon Schildenfeld nakon poraza od Seville
Vidi originalni članak

Dok je bilo igrački jednako, bilo je dobro. Kasnije je bilo teško. Sevilla je toliko kvalitetnija da smo je jedva pratili i s istim brojem igrača, rekao je Gordon Schildenfeld.

Sevilla je dobila Dinamo 4-0.

- Izgledali smo dobro prvih pola sata, kao i u Zagrebu. Držali smo ih daleko od gola i čekali na kontre. Ali ti detalji odlučuju. Ovo je Liga prvaka, tu nema opraštanja. Ovo je lekcija za mlade - dodao je Šifo za HRT.

- Došli smo ovdje naučiti, skupiti iskustvo, da mladi vide kakva je razlika igrati ovdje i u HNL-u. Razlika između velikih i malih momčadi nije toliko velika, samo je treba naučiti - rekao je stoper Dinama.

Pivarić: Moramo izvući pouke

Dali smo sve od sebe. Bolja je momčad pobijedila. Dobro smo otvorili utakmicu, mogli smo parirati Sevilli 11 na 11. Ali ovdje se kažnjavaju i najmanje greške, rekao je Josip Pivarić.

- Možda smo prelako dobili te žute kartone. S igračem manje nismo imali nikakve šanse. Mi moramo iz ovakvih utakmica izvući pouke. I to je to - dodao je Dinamov kapetan.

- Teško je pričati nešto nakon 0-4. Prvi dio smo se dobro držali, ali onda nas je poremetio taj crveni karton - rekao je Domagoj Pavičić.

- U drugom dijelu nismo mogli parirati Sevilli. Ovo nam je sve škola. Sad se okrećemo HNL-u - dodao je Pavičić.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • kiki74 03.11.2016.

    Jedan prijateljski savjet - obojica hitno mijenjat dilere, uvalili su vam lošu robu pa trabunjate gluposti !

  • POTPEC 03.11.2016.

    Dva najgora igrača na utakmici govore o učenju, a sami iz prvog razreda još nisu ni izašli.

  • rubiroza_1 03.11.2016.

    Šifo,kriv si za 3 gola.Zato psst.

Komentiraj...
Vidi sve komentare