To je to što me zanima!

Sila ne pita: Arsenal je gubio, a Aubameyang odjurio na toalet

Engleski mediji su bijesni, a vjerojatno i navijači Arsenala. Dok mu se momčad borila za izjednačenje, kapetan je nestao, a trener to nije primijetio gdje je dok se nije vratio iz tunela...
Vidi originalni članak

Arsenalov niz poraza se nastavlja. Brighton je bio bolji u četvrtak rezultatom 2-1 na Emiratesu, a tribine su 'topnike' izviždale. Pamte tribine Emiratesa još jednu scenu. Naime, upravo u tom srazu s Brightonom pamte i jednu zanimljivu scenu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, kapetan 'topnika', Pierre-Emerick Aubameyang napustio je teren usred igre, sila je bila jača od njega. Ostavio je momčad koja se morala nekoliko minuta braniti bez njega na travnjaku, a Freddie Ljungberg potvrdio je da je razlog bio hitan odlazak na toalet. 

- Otrčao je i vratio se nakon nekoliko minuta. Nisam niti primijetio da ga nema, shvatio sam to tek kad je dotrčao natrag - rekao je Ljungberg pa pojasnio:

Engleski mediji su bijesni, a vjerojatno i navijači Arsenala. Dok mu se momčad borila za izjednačenje, kapetan je nestao, a trener to nije primijetio. Nevjerojatno. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Blue Star 13.12.2019.

    Čitao svaki dan kamo ide Luka, Mandžukić , Olmo , Lovren, Rakitić ... i odjednom ga steglo

  • Gunersss_ 06.12.2019.

    Otisao je na toalet dok se ukazivala pomoc igracima brightona! vratio se jako brzo tako da nisu dugo bili bez njega

  • DANIJEL 🐶 06.12.2019.

    Kaj se je trebo usr..t pred 60 tisuća ljudi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare