To je to što me zanima!

Silva odbio Milan i Juventus: Želim ostati u PSG-u i dalje

Klub i ja još nismo donijeli odluku, moramo još pričati. Pregovarali smo u svibnju, poslije toga je sve stalo i ne znam razlog zašto. Sretan sam u PSG-u, želim ostati, rekao je sjajni brazilski stoper
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih svjetskih stopera Brazilac Thiago Silva (32) bio je predmet rasprava zadnjih dana. Stoperu na kraju sezone istječe ugovor s aktualnim francuskim prvakom PSG-om pa su se brojni talijanski mediji raspisali o mogućem povratku u Serie A. Premda je sam rekao kako bi se jednog dana volio vratiti u Milan, pojavile su se glasine da ga Juventus žarko želi i da je na pragu njegova dovođenja.

Silva je odlučio stati na kraj nagađanjima.

- Klub i ja još nismo donijeli odluku, moramo još pričati. Pregovarali smo u svibnju, poslije toga je sve stalo i ne znam razlog zašto. Sretan sam u PSG-u, želim ostati i produžiti ugovor. Razgovarat ću s predsjednikom i vidjeti kakva će mi biti budućnost - rekao je Brazilac, koji u PSG-u prima ogromnih 12 milijuna eura plaće.

Čelnici pariškog kluba htjeli bi da Silva ostane, ali pod uvjetom da pristane na smanjenje plaće. 32-godišnjak tjedno zarađuje 200 tisuća eura što je više i od zvijezda poput Edinsona Cavanija ili Angela Di Marije.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • --- DAVOR --- 25.10.2016.

    Pa ako ode Bonnuci iz Juvea kako se prića onda je Silva jedina logićna zamjena, boljeg nema na tržištu kao zamjen

  • Istinski_Hrvat 25.10.2016.

    Mislim da bi Barci trebao jedan ovako pouzdan stoper... Pikea kad Šakira izmuze jedva se vuče po igralištu;-)

  • strmi007 25.10.2016.

    DInamooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare