To je to što me zanima!

Silvina supruga oplela po igraču Leicestera: Nismo te zaboravili!

Navijački raspoložena supruga igrača Chelseaja, Isabele da Silva na društvenim je mrežama jasno dala do znanja da se bacanje zastavice 'bluesa' nije zaboravilo
Vidi originalni članak

Nakon pobjede Chelseaja na Stamford Bridgeu protiv Leicestera (2-1) u pretposljednjem kolu Premier lige, na travnjaku je uslijedilo naguravanje i svađa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Thomas Tuchel

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glavni akteri bili su Thiago Silva (36) i nogometaš Leicestera Daniel Amartey koji je nakon subotnjeg osvajanja FA Kupa u svlačionici uzeo Chelseajevu zastavicu te ju je odlučio baciti na pod. 

'Bluesi' nakon pobjede protiv Leicestera nisu bili raspoloženi za oprost, a supruga Thiaga Silve, Isabele da Silva, na društvenim je mrežama odmah dala do znanja što misli o cijeloj situaciji. 

"Tako je Thiago Silva, pokaži im tko je šef", napisala je Isabele na Twitteru uz natpis:

"Nismo te zaboravili Amartey".

Brazilski stoper je nakon duljeg boravka u Paris Saint-Germainu, na ljeto došao u Chelsea gdje je ove sezone u 32 utakmice zabio dva gola te je dobrom tehnikom i čitanjem igre impresionirao na terenu. 

Njegova bolja polovica također je ostavila utjecaja u Londonu. Nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka između Reala i Chelseaja, Isabele je na Instagramu oštro kritizirala Silvinog suigrača. 

- Ovo je karma momci. Svaka momčad u koju dođem ima napadača koji promašuje golove. Treba nam gol za pobjedu, ali moji napadači ne žele zabiti. Ne znam zašto se to događa - rekla je Silvina supruga nakon što je Werner promašio zicer protiv Reala. 

Silva se u njezino ime ispričao suigraču, a Isabele ga je, nakon što je zabio gol u drugoj Chelseajevoj utakmici, pohvalila. 

Chelsea se trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice Premier lige s osvojenih 67 bodova, a Leicester je na četvrtom sa samo jednim bodom manje. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • KeglaRi 19.05.2021.

    Ima usta bas velika haha moze stat cijeli čelzi 😂

  • Slender 19.05.2021.

    Sve te žene/sestre/mame nogometaša odmah maknut iz nogomentog svijeta

  • MateCro 19.05.2021.

    Dobra pozicija za blowjob

Komentiraj...
Vidi sve komentare