To je to što me zanima!

Silvine kombinacije ili Mirkove bombe? 'High-kick ne umire'

Mirko i Wanderlei borit će se 29. prosinca u četvrtfinalu Rizin Openweight turnira, a pripreme su u punom jeku. I Cro Cop i The Axe Murderer objavili su videe treninga. Pogledajte kako je to izgledalo
Vidi originalni članak

Ostalo je malo više od mjesec dana do susreta dva velikana slobodne borbe. Mirko Filipović je reagirao ne prozivku Wanderleia Silve i prihvatio borbu. Nobuyuki Sakakibara i Nobuhiko Takada dvojili su tek toliko da gledateljima konfrontaciju velebnog dvojca nakon Mirkove pobjede nad Myung Hyun Manom učine zanimljivijom, ali obojica su znali unaprijed - borba legendi MMA-a mora se održati pod svaku cijenu.

Mirko i Wanderlei borit će se 29. prosinca u četvrtfinalu Rizin Openweight turnira, a pripreme su u punom jeku. I Cro Cop i The Axe Murderer objavili su videe treninga i priprema za veliki nastavak, za krunu trilogije međusobnih borbi.

- High-kick nikad ne umire - napisao je Cro Cop na Facebook profilu.

Evo kako je to izgledalo.

Sudeći prema formi, a i činjenici da je Wanderlei ispao iz forme i da se brzo mora pripremiti za Cro Copa, usuđujemo se reći - veliki The Axe Murderer nema šanse protiv Cro Copa.

Popis četvrtfinala Rizina:

  • Wanderlei Silva vs. Mirko Filipović
  • Baruto vs. Tsuyoshi Kosaka
  • Shane Carwin vs. Amir Aliakbari
  • Valentine Moldavsky vs. Szymon Bajor
Idi na 24sata

Komentari 36

  • rasup1939 22.11.2016.

    Igrao je nogomet.Zašto ne iskoristi škarice !

  • lugwig 19.11.2016.

    High kick od ovog lika sa Mirkom je smijesan. U svaki udarac ude ko da je u kazalistu, ostane na nekoj polu peti. Imam osjecaj da ga samo taknes po prsima dok izvodi tehniku da bi instant pao na leđa!!

  • 18.11.2016.

    Alo simon javi se Mirko te zove

Komentiraj...
Vidi sve komentare