To je to što me zanima!

Silvio Berlusconi: Milanovi navijači su vrlo nezahvalni

Za razliku od bivšeg trenera Leonarda, kojem su navijači transparentima dali podršku i zahvalnost, predsjednika Berluconija dočekali su jaki zvižduci
Vidi originalni članak

Predsjednik nogometnog kluba Milan i aktualni talijanski premijer Silvio Berlusconi izrazio je svoje razočaranje ponašanjem dijela najžešćih navijača “rossonera”. Svoje je frustracije frakcija Milanovih navijača iskazala tijekom utakmice protiv Juventusa, u posljednjem, 38. kolu Serije A protekle subote, nakon završetka nove sezone bez trofeja. Za razliku od sada već bivšeg trenera Leonarda, kojem su navijači aplaudirali i transparentima mu izrazili podršku i zahvalnost, predsjednika Berluconija dočekali su zvižduci i transparenti negativne konotacije koji ga optužuju da nije investirao u momčad, te ga pozivaju na odlazak.
- Nakon svega što sam učinio, nisam to zaslužio. Ja sam taj koji je odveo momčad do vrha svijeta. Ostvario sam navijačima njihove snove, a sada mi ovako vraćaju. Ne postoji nikakva zahvalnost, nema je niti u politici, kamoli u sportu – rekao je Berlusconi, koji je preuzeo uzde Milana od 1986. godine, te su otad “rossoneri” osvojili 26 trofeja (posljednji 2007. godine).
- Ja sam predsjednik koji je osvojio više od ikoga. U prvom desetljeću novog milenija Milan je igrao u tri finala Lige prvaka. Moj Milan ispisao je stranice povijesti i nitko to ne smije zaboraviti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pamy 18.05.2010.

    ti si nezahvalan! dao si Milanu, ali su bogbe i uzeo.. pogotovo u zadnjih par godina! prodaš Kaku za 65 milja i za te novce kupuješ bombone maloljetnicama umjesto da kupiš Džeku ili bilo kojeg boljeg igrača, samo da je mlađi od 30 god!!!

  • srkinho 18.05.2010.

    svaka cast sto je milan osvojio to sto je osvojio 90-ih i dalje al to nije sigurno tvoja zasluga...a sto se tice milana u zadnje tri godine,brate mili mogao si mal vise uloziti u pojacanja ove sezone jer je bilo para od kake...sve u svemu vrijeme je da odes iz milana i pustis pametnije ljude da vode ovaj klub a ti se posveti politici

  • plavocrni 18.05.2010.

    ti si osvojio?? nisi ti brate nista osvojio nego momcad koja je trčala po terenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare