To je to što me zanima!

Šime klizećim startom spasio čistu gol šansu pa se ozlijedio

Izbornik Zlatko Dalić morao je napraviti prvu izmjenu i umjesto ozlijeđenog Šime Vrsaljka uvesti Antonija Milića. Hrvatska je povela preko Andreja Kramarića, ali Englezi su preokrenuli golovima Lingarda i Kanea
Vidi originalni članak

Borbenim klizećim startom Šime Vrsaljko je skinuo loptu s noge Marcusa Rashforda u posljednji tren, a onda je morao napustiti igru! Od 25. minute na terenu je Antonio Milić, a Tin Jedvaj premješten je na desni bok.

Šime već duže vrijeme vuče probleme s koljenom koji ga sprječavaju da krene igrati u željenom kontinuitetu, kako u reprezentaciji, tako i u milanskom Interu

Englezi su u prvom poluvremenu u potpunosti nadigrali Vatrene, a naši su reprezentativci uspjeli izdržati do poluvremena bez primljenog pogotka. Imali su i Vatreni svojih prilika, ali prvo je Rebić nakon pogreške domaće obrane pucao visoko iznad vrata da bi u posljednjim trenutcima prvog poluvremena Perišić 'za dlaku' zakasnio na ubačaj Modrića.

Poveli su 'vatreni' preko Kramarića u 57. minuti utakmice, ali 'gordi albion' uspio je osigurati prvo mjesto u skupini golovima Lingarda i Kanea, Hrvatska je ispala iz elitne skupine Lige nacija, a za status nositelja u kvalifikacijama za EP čeka susrete između Njemačke i Nizozemske te Portugala i Poljske. U prvoj navijamo za goste, dok u drugoj Poljska ne smije slaviti.

Izbornik Dalić je u izjavi poslije utakmice rekao kako Šime nije ozbiljnije ozlijeđen, samo mu je potreban odmor. Igru je napustio zbog zatezanja u loži.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • padini 18.11.2018.

    Pročitaj te tekst 😂😂

  • padini 18.11.2018.

    Španjolska😂😂😂

  • sven94 18.11.2018.

    I da je najzdraviji nezna ubacit, da je osto u igri popili bi jos 5 komada

Komentiraj...
Vidi sve komentare