To je to što me zanima!

Šime, majstore! Potez koji je Vatrene gurnuo u finale SP-a...

Hrvatska je nakon velike borbe i produžetaka pobijedila Englesku 2-1 i plasirala se veliko finale Svjetskog prvenstva gdje će nas čekati Francuska. Junak utakmice bio je definitivno Šime Vrsaljko...
Vidi originalni članak

Hrvatska je nakon velike bitke i još jednih produžetaka ostvarila svoj san pobijedivši Englesku 2-1 i plasirala se u finale Svjetskog prvenstva! Da, nije san, cijela Hrvatska je u velikom deliriju i napokon je ova generacija izašla iz sjene Vatrenih.

Svaka čast Ivanu Perišiću i Mariju Mandžukiću na golovima, no pravi heroj je Šime Vrsaljko. Šime je bio upitan za ovu utakmicu, no zadarski heroj stisnuo je zube i odigrao jednu od najboljih partija u dresu reprezentacije.

Osim sjajne asistencije za Perišića, Vrsaljko nas je spasio sigurnog gola u prvom produžetku! Sjajno je pucao glavom Harry Kane nakon ubačaja iz kornera i uhvatio Subašića na krivoj nozi, no tu je bio heroj Šime Vrsaljko koji je to sve sjajno ispratio i očistio loptu sa same gol linije!

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Plačite, skačite, grlite se - Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva!

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Idi na 24sata

Komentari 4

  • girtro 12.07.2018.

    Prije utakmice sam napisao na svom facebook-u da je vrijeme da Perišić eksplodira u igri. To je u svom intervjuu rekao i Vahid Halihodžić da je Hrvatska sa pravim Perišićem u igri nepobjediva!!! Također imam potrebu da kažem da je Mandžukić fenomen koji dugo traje. Modrić treba biti proglašen najboljim igračem svjetskog prvenstva. Vrsaljko je briljirao. Lovren je trenutno najbolji stoper u Europi. Rakitić vrhunski kao i Subašić.Savjetujem igračima da smanje euforiju, da se dobro odmore, dobro prouče igru Francuske (uz pomoć Dalića) i ako se budu fanatično borili ali hladne glave da ako Bog da da možemo postati i svjetski prvaci!!!

  • flori 11.07.2018.

    Bravoo Simee!!!!

  • Mini me_2 11.07.2018.

    Šime vrhhhhh odličan fenomenalan, šta bi mi danas bez njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare