To je to što me zanima!

Simeone uoči Reala: Costa i Mandžukić uopće nisu slični

Mi i dalje imamo istu strukturu, istu srž, i nogometna filozofija prilično nam je slična kao i prošle sezone. Neki igrači su otišli, ali doveli smo zamjene, kaže Simeone...
Vidi originalni članak

U utorak u 23 sata igra se prva utakmica španjolskog Superkupa između Reala i Atletica. Trener aktualnog prvaka Diego Simeone na konferenciji za novinare najavio je tu utakmicu.

- Finale treba biti finale, a ne da se igra na dvije utakmice. Superkup se očito igra zbog različitih televizija i novca koji je u igri, rekao je Simeone pa dodao:

- Mi i dalje imamo istu strukturu, istu srž, i nogometna filozofija prilično nam je slična kao i prošle sezone. Neki igrači su otišli, ali doveli smo zamjene. Mi za 95 milijuna eura kupimo sedam ili osam igrača, a oni dva. Atletico stvara momčad, a nju čini 18 igrača, možda čak i više igrača, a ne samo početnih 11.

Najbolniji udarac bit će im odlazak Diega Coste, najboljeg strijelca, ali došla su i pojačanja u napadu.

- Ako ćemo već uspoređivati, karakteristike Marija Mandžukića nisu nimalo slične onima koje ima Diego Costa. Raul Jimenez je najsličniji Costi, a da nije Costa - zaključio je trener Atletica.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • muni seferendi 19.08.2014.

    mandžo nema pojma

  • dani711 19.08.2014.

    ee moji hejtri koji pljujete po manđi umjesto da mu date podporu vi tako sram vas bilo zpamtite začepit če vam gubicu na kraju sezone jer če bit među top 5 strjelaca u ligi i onda čete ga dizat svi u nebo svi vi koji ste ga popljuvali da je loš igrač ZAPAMTITE TO!!!!

  • andrix 19.08.2014.

    Sada je najbolje vrijeme da se Mandzukic pokaze i dokaze svima dali je stvarno svjetska klasa ili nije. U ovakvoj momcadi s nekakvim ajmo rec prosjecnim igracima, ce izac na vidjelo kakav je Mandzo zapravo napadac, bez Riberija, Robenna, i ostalih koji su ga "hranili" s loptama u Bayernu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare