To je to što me zanima!

Šimić: Hrvatska je 4. po Fifinoj ljestvici iako ima boljih od nas

Trenutno smo 4., iako možda ima više kvalitetnijih momčadi na svijetu od nas, ali taj plasman je potvrda dugogodišnjeg rada i rezultata koje smo postizali, veli Šimić
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija je od četvrtka 4. reprezentacija svijeta po Fifi. Samo smo pod Ćirom bili bolji, a Dario Šimić smatra da to nije realna pozicija.

- Trenutno smo četvrti iako možda ima više kvalitetnijih reprezentacija na svijetu od nas. Međutim, taj plasman je potvrda dugogodišnjeg kontinuiranog rada i rezultata koje smo postizali - rekao je za B92 čovjek s točno 100 nastupa za 'vatrene'.

Usporedio je i našu reprezentaciju sa srpskom.

- Sigurno je Srbija bolja od 40. mjesta, ali brojke ipak nešto govore. Hrvatska je najbolji primjer za to, a ta razlika najbolja se vidjela u Zagrebu. 

Šimić je otkrio i za koga navija u milanskom derbiju.

- U Interu sam proveo četiri godine, ali Milan je moj klub. Tih šest sezona je najljepših šest u mojoj karijeri. Milan ima posebnu atmosferu, vodi računa o svojim igračima, u Interu je drukčije.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Lizzmaister 16.04.2013.

    pa normalno da ima... realno smo 10-12

  • MartinKulusic 16.04.2013.

    ...ima boljih od nas? Daj Simicu bolje ti je da sutis nemas ti pojma.

  • LebronPetrovic 16.04.2013.

    Realno u Evropi je od nas samo Španjolska jača (iako nije tako izgledalo na Euru)! Razbijali smo više puta Nijemce,Talijane, Engleze i pobijeđivali i gubili,Francuzi nam u prošlosti nisu baš ležali,Nizozemci su sa nama u rangu,s Portugalom nismo igrali pravu tekmu na velikim natjecanjima (poraz na Euru 1996 se ne računa jer smo igrali sa rezervama),Švedsku smo dobili u gostima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare