To je to što me zanima!

Šimić: Možda neki igrači nisu bili 100% u utakmici

Hrvatski stoper Dario Šimić smatra da bismo možda i u Zagrebu ovako izgubili od Nizozemske, a svoju lošu igru pripisuje neigranju u Milanu
Vidi originalni članak

Glupo bi bilo reći da smo ih podcijenili, pa to su ipak Nizozemci. Nismo bili dovoljno angažirani, a onda ispadne onakva utakmica, rekao je Dario Šimić i dodao:
- No rezultat nije realan, Nizozemska nije toliko bolja. Falilo im je nekoliko igrača, no to se nije previše vidjelo na terenu. Igrali su izrazito napadački. Izbornik nas je na to upozoravao. Možda neki igrači podsvjesno nisu bili 100% u utakmici, npr. ne odradi neki sprint, želi se malo 'prišparati'.
Ne vjeruje u “ukleti stadion”.
- Na Poljudu uvijek igramo teške utakmice. Možda bismo od Nizozemaca i u Zagrebu ovako izgubili.
Rekorder po broju nastupa u reprezentaciji nije zadovoljan ni svojom igrom. To najviše može “zahvaliti” Milanu, u kojem uglavnom ne igra.
- Pa sigurno da nije idealno što ne igram. Ovo je najlošije razdoblje za neigranje. Nadam se da ću ipak dobiti veću minutažu. Situacija nije dobra i moram zahvaliti izborniku na povjerenju, što mi je ipak pružio priliku da igram. Na kraju će ipak izbornik odlučiti hoću li ja igrati ili ne - kaže Šimić.
Šimić vjeruje da će do Europskog prvenstva ući u pravu formu.
- Uz pripreme i prijateljske utakmice vjerujem da ću biti maksimalno spreman. Imam skoro 100 nastupa u reprezentaciji (ima ih 96), bio sam na tri SP-a i dva EP-a. Izbornik dobro zna što može očekivati od mene.
I nakon neugodnog poraza Šimić je pun samopouzdanja.
- Uvjeren sam da sam sad bolji igrač nego ikad.

DARIO ŠIMIĆ U BROJKAMA
>> Šimiću do 100. nastupa nedostaju još četiri utakmice
>> Dosad je za reprezentaciju postigao tri gola
>> Ove sezone za Milan je počeo samo tri utakmice i u još dvije kao zamjena
>> Zadnji put je za Milan startao 16. siječnja u kupu

SPUŠTANJE NA ZEMLJU
Svako zlo za neko dobro. Ovim porazom svi su spoznali da nismo tamo gdje nas neki vide, zaključio je nakon teškog poraza kapetan reprezentacije Niko Kovač, a Ćorluka je dodao:
- Ovo nas neće puno poljuljati.

VAN DER VAART JE TJEŠIO IVICU OLIĆA
Svi smo tužni, bio je to težak poraz. No možda bolje da su nas 'klepili’ sad nego na Euru, izjavio je Ivica Olić. Napadač HSV-a i njegov klupski suigrač Van der Vaart odmah su nakon utakmice privatnim avionom krenuli u Njemačku. Van der Vaart je prije polaska zagrlio Olića i na hrvatskom ga pokušao utješiti:
- Dobro, dobro, dobro...
A. KOVAČ: MISLILA SAM DA ĆE ROBERT VRATITI UDARAC
Volim Split, ali mi se čini da je navijanje u Maksimiru bolje, rekla je Anica Kovač, Robertova supruga. Posebno se naživcirala kad joj je Huntelaar udario supruga s leđa: - Uh, kako ga je opalio. Bila sam uvjerena da će mu Robert vratiti. No zamijenjen je prije toga.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Franky01 08.02.2008.

    navijači su dobri bili ali ovi igrači su stavrno bili smotani... ...šta je onaj srna promašio to je stvarno . . .

  • Franky01 08.02.2008.

    stvarno *

  • gremljin 07.02.2008.

    i, onda , do kad bu taj kreten pletikosa na golu? čime je on toliko zaslužil da uz golove koje prima sa drugog kraja terena, uz pacanje sa svih mogućih pozicija sa kojih ni klinac iz vrtića ne bi popušil gol, a uz to jučer si nije ni dres zaprljal on i dalje figurira kao da je tam neki \"šilton\" ! sranje ljudi moji. i taj šimić! koji lik! sve skupa, ružno je to bilo jučer. vratite ljudima ovac od ulaznica, jer ste došli u split ne igrat, nego radit kataloge, modne revije i kupit sponzoruše. TRAGEDIJA

Komentiraj...
Vidi sve komentare