To je to što me zanima!

Simić se vraća u Italiju? Čeka se trener na medenom mjesecu

Stefan je u Italiji već nastupao za Varese i Crotone te mlade momčadi Genoe i Milana, za koji je čak i upisao jedan nastup za seniorsku momčad
Vidi originalni članak

Branič Hajduka Stefan Simić (26) na meti je talijanskog prvoligaša Sassuola, a Dalmatinski portal piše kako su se već sastali sportski direktor talijanskog kluba Giovanni Rossi te Simićev zastupnik.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, "posljednja" bi trebala biti Alessija Dionisija, novog trenera Sassuola koji se nedavno oženio pa je na medenom mjesecu.

Simić je ove sezone odigrao ukupno 27 utakmice za 'bile' te pritom zabio i namjestio po jedan, a zaradio je i 11 žutih kartona.

Čvrsti će se branič, po svemu sudeći, nakon tri godine vratiti u na 'čizmu' gdje je igrao za Varese i Crotone te mlade mlmčadi Genoe i Milana, za koji je čak upisao i jedan nastup za seniorsku momčad!

HAJDUK OPET SLAVIO Simić: Nismo Istri dali ni priliku

Simića je u Hajduku od ljeta 2019., a ugovor mu ističe 2023. Transfermarkt ga procjenjuje na 750.000 eura.

Podsjetimo, Simić se rodio u Pragu te je nastupao za sve mlađe uzraste češke reprezentacije, a ima i dva nastupa za A reprezentaciju, doduše, u prijateljskim utakmicama.

SRETAN ROĐENDAN, SINE Simićev otac na humanitarnoj je aukciji sinu kupio Vejićev dres

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Mirakolo 25.06.2021.

    Kalinic Vrsaljko-Elez-Vusko-Colina Biuk-Vukovic-Kacaniklic Ljubic-Livaja-Perisic Tu su jos za prvih 11, Kalinic i mozda Mandzo ako dode. Suska se :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare