To je to što me zanima!

Šimić: Volio bih zaigrati u Celticu, to je velik klub

Hrvatski reprezentativac otkrio je da ga žele turski Galatasaray i škotski Celtic, ali da bi radije izabrao Celtic zvog velike nogometne tradicije
Vidi originalni članak

Škotski list Daily Record donosi izjavu hrvatskog reprezentativca Darija Šimića, u kojoj stoper Milana tvrdi da se za njega zanimaju turski Galatasaray i škotski Celtic...
- Galatasaray me želi dovesti, ali isto tako i Celtic. Kada bih mogao birati, nema sumnje da bih izabrao Celtic. Riječ je o velikom klubu sa sjajnom nogometnom tradicijom. Osim toga, što može biti uzbudljivije od igranja gradskog derbija protiv Rangersa? U Milanu razgovaram s čelnicima o mojoj trenutačnoj situaciji, i nadam se da ću moći otići – prenosi Šimićevu izjavu Daily Record.
- Moja je želja otići iz Italije sljedeću sezonu. U Italiji sam proveo dugačko igračko razdoblje, u Interu i Milanu, a sada bih želio iskusiti neku za mene novu ligu – zaključio je Šimić.
Poznato je da se Celtic zanima i za još jednog hrvatskog reprezentativca Jerka Leku, koji je igrač Monaca i čija cijena se kreće oko 4 milijuna eura. Škoti očito vole hrvatske igrače jer su prije nekoliko tjedana htjeli dovesti Ognjena Vukojevića iz Dinama, ali im ga je 'ispred nosa' ugrabio Dinamo iz Kijeva.


Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvatska 07.06.2008.

    Volio bi ti uopće igrat, već te klupa naveliko žulja

Komentiraj...
Vidi sve komentare