To je to što me zanima!

Šimiću je za 18. rođendan Red Bull Salzburg dao novi ugovor

Roko je bio sjajan otkad je stigao ovdje, kako u Lieferingu, tako i u našoj momčadi u juniorskoj Ligi prvaka. Siguran sam da su ovo samo prvi koraci njegova razvoja, rekao je sportski direktor Red Bull Salzburga
Vidi originalni članak

Roko Šimić, sin proslavljenog hrvatskog reprezentativca, ovog je ljeta potpisao trogodišnji ugovor s Red Bull Salzburgom, a ni puna tri mjeseca nakon dolaska u Austriji, već su mu ga produžili! I to točno na 18. rođendan.

KOMENTAR Bišćan je stvorio reprezentaciju frajera, a dvojica igrača iskaču

 - Sretan sam u Salzburgu sada kada sam se prilagodio. Najvažnije je da se nastavim i dalje uigravati s novom momčadi i austrijskim nogometom - rekao je Roko.

Roko je, inače, proslijeđen u Salzburgovu filijalu u drugoj ligi, Liefering. Tamo je u devet nastupa zabio šest golova, a dodao je i dva gola u dva nastupa u juniorskoj Ligi prvaka. Čelnici nisu ništa prepustili slučaju, već su mu produžili ugovor do 2025. godine.

POBJEDA LIEFERINGA Roko Šimić nastavio briljirati: Zabio šesti gol ove sezone ČETVRTI GOL U TJEDAN DANA Bravo, Roko! Šimić s dva gola srušio Lille u Ligi prvaka mladih

- Roko je bio sjajan otkad je stigao ovdje, kako u Lieferingu, tako i u našoj momčadi u juniorskoj Ligi prvaka. Siguran sam da su ovo samo prvi koraci njegova razvoja, osim talenta, imao i jako dobar mentalitet. Sve će nam to pokazati i u budućnosti, a mi se tome radujemo - rekao je sportski direktor Red Bull Salzburga Christoph Freund.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dinamovac445 11.10.2021.

    Problem je kaj Salzburg i drugi klubovi imaju još desetine takvih talenata i o svima pišu isto. A koji će od njih zbilja postati igrač koji radi razliku na najvišoj razini, to će se tek vidjet. Šimić igra austrijsku drugu ligu koja je nekoliko stepenica ispod HNL-a i on je zasad napravio dva koraka natrag odabravši igranje 2. austrijske lige umjesto prve HNL, tak da su svi ovi hvalospjevi kak on moćno zabija austrijskim drugoligašima smiješni. HNL je možda čak i iznad austrijske prve lige, s izuzetkom naravno Red Bulla. Red Bull im praktički drži cijelu ligu jer sami osvajaju hrpe bodova za koeficijent svake godine.

  • cimioko 10.10.2021.

    Strasno na sto je nogomet spao....nemam nista protiv decka, ali koliko ga se gura na racun tate je neviđeno....po meni ispod prosjecni igrac vise ne pratim nogomet ako su ovo vrhunski igraci .....toliko boljih deckiju od njega......kladim se da je tata platio Salzburgu ugovor obe ruke bi u vatru stavio .....ma kakav Simic ljudi moji ja ne mogu sebi doci da se pisu hvalospjevi

  • Superheroj s Podunavlja 10.10.2021.

    Daj nam, Bože, barem jednog napadača. Ne tražimo puno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare