To je to što me zanima!

Simon dobio kazneni poen pa sa šest zaredom svladao Pairea

Prije deset godina Gilles Simon osvojio je turnir u Casablanci i tada došao do broja sedam na ATP listi, svladavši Federera na završnom Mastersu. Sada se turnir preselio u Marrakech, a Simon je ponovo tu...
Vidi originalni članak

Zanimljiv teniski meč prvog kola u Marrakechu jučer su odigrali Francuzi Gilles Simon i Benoit Paire, s još zanimljivijom završnicom. 

Nakon što je prvi set izgubio s relativno lakih 6-2, Paire je u drugom setu pokazao nekarakterističnu borbenost i poravnao sa 7-6, pritom neutraliziravši Simonov servis za meč kod 5-3. U odlučujućem setu opet se došlo do tie-breaka.

Paire je poveo s 4-1, nekoliko puta pogodivši na samu crtu, što je naživciralo Simona, koji je glasno iskazao svoje frustracije. Na to mu je sutkinja dodijelila kazneni poen:

- Povreda pravila. Glasna vulgarnost - rekla je sutkinja, na što je Simon u nevjerici odgovorio: 

- MOLIM? Rekao sam samo 'to su četiri linije' - protestirao je Francuz, na što je ona samo hladno izjavila:

- 5-1, Paire. 

Sve to očito je loše utjecalo na Pairea, Simon tada dobiva šest poena zaredom i dolazi do nesvakidašnje pobjede s ukupnih 6-2, 6-7 i 7-6. Dodajmo da su u Houstonu prvo kolo parova prošli veterani Ivo Karlović i Kanađanin Daniel Nestor. Sa 7-6 i 6-4 svladali su australsku kombinaciju Kyrgios-Reid.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nijetebriga 10.04.2018.

    Dr.Ivo i Nestor su dosli i osli, mec nije pravo ni poceo oni vec zavrsili.. nisu se ni zagrijali.=;-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare