To je to što me zanima!

Simon: Najteži poraz u životu; Bjelica: Ovi dečki su šampioni

Ne bih rekao da je ovo najbolja partija Petkovića. Odigrao je sjajno, drago mi je da je odigrao kvalitetno, kao i Livaković, kao i Perić, koji bi trebali pomoći našoj reprezentaciji u plasmanu na Euro, rekao je Bjelica
Vidi originalni članak

Dinamo je rastavio Rijeku na proste faktore i s visokih 5-0 slavio na Rujevici u derbiju 15. kola HNL-a. Bio je to najteži domaći poraz Rijeke od Dinama u povijesti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Očekivao sam da moja momčad bude na razini nakon susreta u srijedu protiv Šahtara. Vratili smo se kako to dolikuje, dečki su pokazali da su pravi šampioni. Nismo dali Rijeci da bude previše dobra, jako sam zadovoljan - rekao je nakon utakmice trener Dinama Nenad Bjelica pa nastavio:

- Mi smo motivirani svaku utakmicu, ne možeš svaku pobijediti. Da bi održavali nivo i rezultat igara na sve tri fronte, moramo rotirati momčad i svima davati šansu. Nekad to onda ne izgleda najbolje, što je razumljivo. Nekad pošaljemo jedanaestoricu na teren koji nikad nisu igrali zajedno. No, to je potreba, da svi imaju minute. I u ovom i prošlogodišnjem Dinamu svi igrači su bili bitni. Jednostavno ne možete ovaj ritam izdržati šest mjeseci, mi igramo od 15. srpnja, praktički nemamo vremena za treninge i rekuperaciju, ali svejedno igramo odlično.

Sjajnu utakmicu imao je Bruno Petković. Dobivao je duele, smirivao loptu, asistirao petom kao Ronaldinho pa slao lopte u for za gol kao Xavi.

- Ne bih rekao da je ovo najbolja partija Petkovića. Odigrao je sjajno, drago mi je da je odigrao kvalitetno, kao i Livaković, kao i Perić, koji bi trebali pomoći našoj reprezentaciji na Rujevici u nadolazećoj utakmici da izborimo taj očekivani Euro. Teško mi je jednog igrača izdvajati, svi su bili dobri.

Dinamo je s Rujevice ispraćen pljeskom.

- Osobno imam simpatije prema Miškoviću, imamo dobar odnos i drago mi je da smo dobili aplauz na Rujevici. Rijeci želim sve najbolje u budućnosti.

Trener Rijeke Simon Rožman bio je neraspoložen na pressici, ali prilično odlučan.

- Čestitam Dinamu na pobjedi. Bili su bolji u svim segmentima igre. S dečkima sam pričao kako ćemo ići dalje. Ovaj visok poraz jako boli i napravit ćemo neke poteze za sljedeće utakmice. Vidjet ćete sve u sljedeće vrijeme. Neki igrači se nisu zalagali i morat ćemo sve to riješiti u svlačionici. Situacija sigurno nije dobra. Na domaćem terenu pred našim navijačima moramo biti bolji - rekao je Rožman pa odgovorio na pitanje je li igra bila postavljena previše napadački:

- Ako pogledamo pozicije svakog od primljena prva četiri gola, vidi se totalna nedisciplina u igri. To nas je koštalo tih četiri komada u prvih 20 minuta.

Prisutne novinare zanimalo je gdje Rožman rangira ovaj poraz u karijeri.

- Nikad u životu kao trener nisam doživio ovakav poraz. Pogotovo u 20 minuta. Nisam pričao ni sa kim iz uprave.

Ipak, postoji plan za budućnost.

- Drugo poluvrijeme nije bilo tako loše, istina je da je Dinamo malo sišao s gasa. Drugo poluvrijeme nije bilo tako kritično. Ono što sam im rekao ostat će u svlačionici, ali napravili su to što smo se dogovorili na poluvremenu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 11.11.2019.

    Dinamo je u odnosu na ostatak lige prejak iako sam navijač Hajduka nek Dinamo samo u evropi ide što dalje

  • Alain992 11.11.2019.

    Bitno pa im Biscan koji je iz ovako limitirane ekipe izvlacio maksimum nije odgovarao a lik je imao igru i rezultat ali nije odgovarao armadi....a sad imaju trenera koji nema igru, nema rezultat, nema nista jedino sto ima je podrska armade haha uzas pa to je presmijesno i taj lik im sada odgovara katastrofa, samo tjerajte sve sto valja iz kluba na isti nacin funkcionira i hajduk

  • ForzaFiumeFOF 11.11.2019.

    Daj šta pričaš ti čovječe, nisu dva tri dodavanja odigrali kako treba, nema trke, nema otvaranja prostora ama nema ništa igra nikakva. Samo pričaš iz utakmice u utakmicu kako ćemo vidjeti ovo kako ćemo vidjeti ono a jedino što smo vidjeli su tri poraza zaredom. Pakuj kofere i gas, i Mance i Jurčić i pola momčadi sa vama. Nebi ja vama dao plaću sve dok ne počnete igrati nogomet, jer ovo što gledamo zadnjih par kola nema veze sa nogometom. Ti bi igrao otvereni napadački nogomet, trebaš imati momčad za takav nogomet, a nemaš je, pa nemoj forsirati onda majka mu stara. Ali eto čovjek kaže da ćemo vidjet, na nama je da gledamo. SRAMOTA

Komentiraj...
Vidi sve komentare