Obavijesti

Sport

Komentari 44

Simon: Najteži poraz u životu; Bjelica: Ovi dečki su šampioni

Simon: Najteži poraz u životu; Bjelica: Ovi dečki su šampioni
1

Ne bih rekao da je ovo najbolja partija Petkovića. Odigrao je sjajno, drago mi je da je odigrao kvalitetno, kao i Livaković, kao i Perić, koji bi trebali pomoći našoj reprezentaciji u plasmanu na Euro, rekao je Bjelica

VIDEO

Dinamo je rastavio Rijeku na proste faktore i s visokih 5-0 slavio na Rujevici u derbiju 15. kola HNL-a. Bio je to najteži domaći poraz Rijeke od Dinama u povijesti.

Pokretanje videa...

00:20

- Očekivao sam da moja momčad bude na razini nakon susreta u srijedu protiv Šahtara. Vratili smo se kako to dolikuje, dečki su pokazali da su pravi šampioni. Nismo dali Rijeci da bude previše dobra, jako sam zadovoljan - rekao je nakon utakmice trener Dinama Nenad Bjelica pa nastavio:

- Mi smo motivirani svaku utakmicu, ne možeš svaku pobijediti. Da bi održavali nivo i rezultat igara na sve tri fronte, moramo rotirati momčad i svima davati šansu. Nekad to onda ne izgleda najbolje, što je razumljivo. Nekad pošaljemo jedanaestoricu na teren koji nikad nisu igrali zajedno. No, to je potreba, da svi imaju minute. I u ovom i prošlogodišnjem Dinamu svi igrači su bili bitni. Jednostavno ne možete ovaj ritam izdržati šest mjeseci, mi igramo od 15. srpnja, praktički nemamo vremena za treninge i rekuperaciju, ali svejedno igramo odlično.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sjajnu utakmicu imao je Bruno Petković. Dobivao je duele, smirivao loptu, asistirao petom kao Ronaldinho pa slao lopte u for za gol kao Xavi.

- Ne bih rekao da je ovo najbolja partija Petkovića. Odigrao je sjajno, drago mi je da je odigrao kvalitetno, kao i Livaković, kao i Perić, koji bi trebali pomoći našoj reprezentaciji na Rujevici u nadolazećoj utakmici da izborimo taj očekivani Euro. Teško mi je jednog igrača izdvajati, svi su bili dobri.

Dinamo je s Rujevice ispraćen pljeskom.

- Osobno imam simpatije prema Miškoviću, imamo dobar odnos i drago mi je da smo dobili aplauz na Rujevici. Rijeci želim sve najbolje u budućnosti.

Trener Rijeke Simon Rožman bio je neraspoložen na pressici, ali prilično odlučan.

- Čestitam Dinamu na pobjedi. Bili su bolji u svim segmentima igre. S dečkima sam pričao kako ćemo ići dalje. Ovaj visok poraz jako boli i napravit ćemo neke poteze za sljedeće utakmice. Vidjet ćete sve u sljedeće vrijeme. Neki igrači se nisu zalagali i morat ćemo sve to riješiti u svlačionici. Situacija sigurno nije dobra. Na domaćem terenu pred našim navijačima moramo biti bolji - rekao je Rožman pa odgovorio na pitanje je li igra bila postavljena previše napadački:

- Ako pogledamo pozicije svakog od primljena prva četiri gola, vidi se totalna nedisciplina u igri. To nas je koštalo tih četiri komada u prvih 20 minuta.

Prisutne novinare zanimalo je gdje Rožman rangira ovaj poraz u karijeri.

- Nikad u životu kao trener nisam doživio ovakav poraz. Pogotovo u 20 minuta. Nisam pričao ni sa kim iz uprave.

Ipak, postoji plan za budućnost.

- Drugo poluvrijeme nije bilo tako loše, istina je da je Dinamo malo sišao s gasa. Drugo poluvrijeme nije bilo tako kritično. Ono što sam im rekao ostat će u svlačionici, ali napravili su to što smo se dogovorili na poluvremenu.

Pokretanje videa...

15:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio