To je to što me zanima!

Simon šokirao Federera, Murray bolji od Roddicka

Švicarski tenisač izgubio je u tri seta od Belgijca Gillesa Simona u 1. kolu Mastersa u Šangaju, dok je Škot Murray nanio prvi poraz Andyju Roddicku
Vidi originalni članak

Promašivao sam ono što inače pogađam. Fali mi treninga, a stalno me brine i kako će se ponašati moja leđa. Jedina dobra stvar iz ovog meča je saznanje da, što se tiče leđa, mogu normalno izdržati tri teška seta, rekao je Roger Federer nakon što je izgubio 4-6, 6-4, 6-3 od Belgijca Gillesa Simona u 1. kolu Crvene skupine na Mastersu u Šangaju. Dugo vremena najbolji svjetski tenisač imao je set prednosti i break na početku drugog seta. No Simon nije odustajao i polako je Federera prisiljavao na sve više pogrešaka. U dramatičnom trećem setu bio je čvršći u ključnim trenucima.
- On je jedinstven igrač. Kad igraš protiv njega, nemaš pravo opustiti se ni na trenutak. Ali čini mi se i da on igra bolje kada protivnik igra bolje - komentirao je Simona nakon meča Roger.
U drugom meču dana Škot Andy Murray je nastavio svoj niz vrlo dojmljivih igara. S druge strane mreže stajao je Andy Roddick, no nakon sat i 35 minuta Amerikanac je morao čestitati sve boljem Murrayju. Jedan break ga je doveo do prvog seta, nakon čega je u drugom setu na terenu postojao samo Roddick. No Škot je u trećem uzvratio istom mjerom i došao do pobjede.

MASTERS, ŠANGAJ

Simon (8) - Federer (1) 4-6, 6-4, 6-3
Murray (3) - Roddick (5) 6-4, 1-6, 6-1

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dusansk 10.11.2008.

    od Belgijca Gillesa Simona....-jel nije francuz ???

  • vedran_zgb 10.11.2008.

    federer je ove sezone kolko sam ga pratio na jedno 60-70% svojih mogucnosti.ja njegov tenis obozavam al mi je i drago da su dosli neki drugi \"klinci\"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare