To je to što me zanima!

Simptomatično: Barca nakon 3 godine 3 utakmice bez slavlja

Prije malo manje od tri godine, u ožujku 2009. je Barcelona bila u crnoj seriji od pet utakmica. Od onda u najviše dvije. Kriza je na vrhuncu u doba kad gube Primeru...
Vidi originalni članak

Protiv Reala na Nou Campu 2-2, kod Villarreala bez golova, a u srijedu u Valenciji 1-1. Tri utakmice Barcelone u nizu bez pobjede. Znate li kad se posljednji put to dogodilo? Prije malo manje od tri godine, u ožujku 2009. godine. Tad je Barca bila u crnoj seriji od pet utakmica. Od onda u najviše dvije.

Nekako je ta statistika i indikativna. Kriza su događa u sezoni kad će nakon tri uzastopna osvajanja, vrlo vjerojatno ostati bez naslova u Primeri. Zaostatak za Realom je čak sedam bodova. Na ostalim poljima su solidni, ali teško će u bilo kojem natjecanju do trofeja s obzirom kako igraju na strani. Gostovanja im predstavljaju velik problem, a najbolje je pogledati primjere u prvenstvu. Na Nou Campu imaju devet pobjeda, samo jedan remi i dva primljena gola u 10 kola. No, u gostima samo četiri pobjede u isto 10 utakmica.

Zasićenost protiv malih protivnika i nevjerojatna dominacija očito su učinili svoje. Na visini zadatka su samo kad igraju protiv rivala iz Madrida, onda nije bitno je li utakmica na Nou Campu ili Santiago Bernabeuu.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • nabijem dinamo 03.02.2012.

    messi je najgori dodavač u španjolskoj ligi! 279 netočnih dodavanja! eto to je vaš messi! da nema xavia i inieste barca bi propala! a za messia se nebi ni čulo!! kako je reko veliki pele: messi je jedna velika propalica! i nemate mi pravo brisat komentar! nisam ništa prosto i loše napisao!

  • Nisam Taj 03.02.2012.

    Ne shvacam toliku opsjednutost Barcelonom kod nekih,zaista ne ! Ovo visegodisnje samaranje mrtvog magarca (reala) je ocito kod nekih stvorilo trajne poremecaje u ponasanju. Ima li jedan El Clasico zadnjih godina da Barcelona nije zasluzila pobjedu,definitivno nema ?! Na svaku realovu priliku u tim utakmicama islo je 3 barcine,posjedi lopte su ponekad bili kao da igraju sa međuzupanijskom ekipom i jos kad uzmemo par bunkera koje je real protiv Barcelone igrao na svom stadionu dolazimo do laganog zakljucka da Barcelona ne samo dominira spanjolskim nogometom,nego terorizira. Barcelona je jednostavno napravila bolji posao zadnjih godina,i jos ga radi,dok real ulaze u ekipe ona ulaze u klub i razvoj. Biti ce zanimljivo sljedecih godina jer realu dolaze na naplatu svi ovi transferi koje je napravio proteklih godina,ako neki ne znaju svi su bili sa odgodama placanja na 2-3g. Barcelona u to vrijeme spusta svoj sveukupni dug i stvara nove mlade igrace,a uz to sigurno nema igraca na svijetu koji bi danas odbio zov Barcelone. Ociti primjer tome je Neymar kojeg su gotovo sigurno vidili u madridu vec,transfer je bio gotov rekli su :))) Mislim da su u madridu bili u cudu kad je Neymar otpustio svog agenta koji je ispod stola dobio novce od reala(mito) kako bi ga privolio da dođe kod njih,a zabezeknuti su ostali nakon izjave da zeli u Barcelonu,pogotovo one Pepu u Japanu:"dođi po mene,cekam te". Buducnost je Barcelonina,u to nemojte sumnjat ni najmanje.

  • dasud961 03.02.2012.

    sad sam pročitao većinu komentara i došao sam do zaključka da i navijači kao i igrači Reala trebaju stručnu pomoć, nije vam lako, svršavate samo kad Barca prospe bodove protiv ostalih klubova ali kad igraju sa Realom onda ste u dubokoj komi što je i razumljivo,žalim vas ali skoro nećete dočekati pobjedu. Ipak je Barca najbolja na svijetu. Možete pljuvati do mile volje ali vaše frustracije time neće prestati. Sorry gospodo, ne bi zaista bilo loše malo posjetiti neku od ustanova koja vam može pružiti lječničku pomoć, ako se narkomani i alkoholičari mogu izlječiti pa možete i vi koji volite Real progledati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare