To je to što me zanima!

Šimunić kod psihijatra na tretmanu kontrole bijesa

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Herhe Josip Šimunić se zbog četvrtoga crvenog kartona u 17 utakmica mora se pod hitno smiriti
Vidi originalni članak

Stječe se takav dojam, ali ja stvarno nisam loš momak. Jednostavno, tako ispada, ali mnogo je toga i preuveličano, rekao je jednom prilikom u Čatežu, na pripremama reprezentacije Joe Šimunić.
I doista kad ga gledate tamo, u kampu u Sloveniji, teško ga možete povezati s bilo kojim incidentom. Tih, miran, stalno s mobitelom na uhu. Kad nešto i kaže - zna biti i duhovit.
Jedini “incidenti” u dresu reprezentacije dva su crvena kartona, među njima i onaj kad ga je na SP-u Graham Poll isključio nakon trećeg žutoga kartona. Uz to i poneki kiks na trenu, kao onaj kad se protiv Rusije kod 0-0 na 20 metara od gola okrenuo na loptu.
Da ju je izgubio, tko zna što bi bilo. No Joe je i izvan travnjaka strastveni kockar, kasino mu je najdraži “plesnjak”.
I dok će u kockastom dresu iskočiti samo kad se treba pobuniti što na stadionu nisu puštali Thompsona, u Herthi ga dobro znaju kao “bad boya”. Nokautirao je suigrača Dardaija, kritizirao trenera, rogoborio protiv slabih klupskih ambicija, povezivali su ga - pokazalo se, nepravedno - i s braćom Šapina i aferom namještanja utakmica. A kad je u utorak dobio četvrti crveni karton u 17 utakmica, i to zbog udaranja i psovanja suparničkog igrača, u Herthi su rekli:
- Dosta je! Joe će morati ići na tečaj kontroliranja bijesa, razgovarati sa psihologom - otkrio je Dieter Höness, Herthin glavni menadžer. Joe se složio, svjestan da mora malo primiriti emocije. Da bi jednom možda uspio dokazati kako je dr. Jekyll, a ne mister Hyde.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_2858 03.11.2007.

    Treci zuti pa crveni

Komentiraj...
Vidi sve komentare