To je to što me zanima!

Šimunić: Ne žalim zbog povika jer nisam napravio ništa loše...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ja i ustaše? To je potpuna budalaština. Nije mi bitna kazna, nego moje ime. Ići ću i na Europski sud za ljudska prava, ako zatreba, rekao je Joe Šimunić za Kicker...
Vidi originalni članak

Josip Šimunić nakon 116 utakmica u Dinamovom dresu napušta Maksimir. Šimuniću, koji je posljednji put nastupio za Dinamo u Kupu protiv Opatije, za dva dana istječe ugovor s "modrima", ali 36-godišnji stoper ne razmišlja o kraju karijere.

Luka Stanzl/PIXSELL

Šimunić je u intervjuu za njemački Kicker najavio nastavak karijere.

- Prvi put u 20 godina bit ću slobodan igrač. U miru ću odlučiti što dalje. Nadam se nastavku karijere. Zovu me iz Kine, Saudijske Arabije i BiH. Ali mislim da sam dovoljno dobar za jače europske lige - rekao je Šimunić.

Nijemcima je objasnio kako ne žali zbog povika "Za dom" na Maksimiru i neslavnog kraja reprezentativne karijere. Šimunić je posljednju utakmicu za Hrvatsku odigrao protiv Islanda na Maksimiru. Nakon utakmice uzeo je mikrofon.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije mi bitna kazna, nego moje ime. Još sam na sudu zbog toga. Predao sam novu žalbu, ako treba idem i na Europski sud za ljudska prava. Ja i ustaše? To je potpuna budalaština. Mnogi su me podržali i složili se sa mnom - rekao je Šimunić i dodao:

- Nije mi žao jer nisam napravio ništa loše. Usklik "Za dom" ustaše su prisvojili za vrijeme Drugog svjetskog rata, ali u Hrvatskoj se koristi od 1566. To su potvrdili profesori povijesti. Ja sam svjetski čovjek i nemam veze s fašizmom.

Željko Lukunić/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 252

  • mestar 31.12.2014.

    E, Jo, Znam da si iskren i da volis Hrvaatsku kao i svi u dijaspori ali cuvaj se ovo je ipak Balkan ti isti sto ti se prave veliki prijatelji kad zaskripi svi ce te se odrec zato pamet u glavu nije ovo Australija okruzen si s iskusnim vukovima za koje nije nista sveto osim novca i njhove promocije!

  • StjepanValjak 30.12.2014.

    Vidi se da je sirotek zgorel ne razlikuje dobro i zlo

  • zokinjo 30.12.2014.

    Blago tebi

Komentiraj...
Vidi sve komentare