To je to što me zanima!

Šimunić prema Kickeru najbolji Hrvat prošlog kola

Hrvatski nogometaši ne mogu se pohvaliti Kickerovim dobrim ocjenama za svoje nastupe u 20. kolu Bundeslige. Izuzetak je Josip Šimunić
Vidi originalni članak

Kicker koji nastupe igrače vrednuje od najbolje jedinice do najslabije ocjene šest, ispodprosječnima je ocijenio nastupe Marija Cvitanovića (4) i Ivana Radeljića (4.5) u remiju 1-1 Energieja kod dortmundske Borussije, a još je slabije, po mišljenju tog lista, odigrao Ivan Rakitić. Veznjak hrvatske reprezentacije nije mnogo pokazao u 2-1 porazu Schalkea kod Bochuma, pa je zaslužio peticu za svoj 71 minutu dug nastup.
Tek nešto bolje, ali s neprolaznom četvorkom vrednovana je 82 minute duga igra Ivice Olića u 2-0 pobjedi HSV-a protiv Arminije. U poraženoj momčadi je Andre Mijatović zaslužio trojku, ocjenu kojom se može pohvaliti i Dino Drpić čiji je Karlsruhe odigrao susret bez pogodaka kod Kölna. Inače, ocjena tri je najveća u gostujućoj momčadi, a uz Drpića su je zaslužila još četvorica igrača.
Opet je najbolje ocijenjeni Hrvat u njemačkom prvenstvu bio pouzdani Josip Šimunić. On je u slavlju 2-1 protiv Bayerna, čime je Hertha preuzela vrh Bundeslige, zavrijedio dvojku, ocjenu koju su nadmašili samo dvostruki strijelac Voronjin i vratar Drobny. Marko Babić je zaradio četvorku, najslabiju ocjenu u pobjedničkom sastavu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare