To je to što me zanima!

Šimunić: U cijeloj karijeri nikad mi klub nije "rezao" ugovor...

Igrači su korektno odgovorili na rezanje ugovora. To je normalno i od toga ne treba raditi nikakvu priču, rekao je trener Dinama Ante Čačić uoči drugog dijela priprema
Vidi originalni članak

Dinamovci u četvrtak putuju u Portugal na drugi dio priprema. Tamo će ostati dva tjedna i odigrati tri pripremne utakmice uz mogućnost dodatne utakmice ako Dinamo uđe u finale turnira.

- Momčad će u Portugalu dobiti konačne konture uoči nastavka prvenstva - rekao je trener Ante Čačić koji je morao napraviti jednu promjenu na listi putnika za Portugal. Umjesto ozlijeđenog golmana Filipa Lončarića uskočio je novi golman Romeo Mitrović.

- Iako su Kramarić, Rukavina i Sammir prvi dio priprema trenirali odvojeno, nisu preskočili nijedan trening na pripremama. Svi su radili u teretani koliko su mogli i u Portugalu će se normalno priključiti pripremama - rekao je Čačić.

Josip Šimunić opisao je atmosferu s prvog dijela priprema. 

- Bilo je jako dobro. Ugodna atmosfera. Pred nama su pripreme u Portugalu gdje ćemo također imati sjajne uvjete za rad - rekao je Šimunić i komentirao rezanje troškova u Dinamu.

- Nikad mi nijedan klub nije smanjio ugovor, ali neću to previše komentirati. Sve će ostati između igrača - rekao je Josip, a trener je dodao:

- Igrači su korektno odgovorili na rezanje ugovora. To je normalno i od toga ne treba raditi nikakvu priču.

Popis igrača za Portugal:

Kelava, Zelenika, Mitrović, Pivarić, Atta, Bišćan, Šimunić, Vida, Ibanez, Vrsaljko, Tonel, Pokrivač, Tomečak, Alispahić, Calello, Sammir, Leko, Kovačić, Badelj, Špehar, Sylvestr, Krstanović, Kramarić, Rukavina, Beqiraj

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dalmatinac12345 25.01.2012.

    JOE jeli ovo sad odgovor zašto si odbija hajduk...lova a ??

  • vunderkind 25.01.2012.

    kak te nije sram!? a čime si ju "zaslužio"??? onakvim sramotnim igrama u Ligi Prvaka....Spustit čete se na zemlju vrlo brzo,drago mi je da je i u Dinamu kriza napokon,nema više gradskih novaca! neka,tak i treba....

  • corto malteze 25.01.2012.

    pa tebi joe ionako novci nisu bitni(barem si ti tako reka).... a kao i koliko si odigra nisi niti zaradija za rucak u radnickoj menzi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare