To je to što me zanima!

Šimunić već odigrao svoju zadnju utakmicu u Herthi?

Hrvatski reprezentativni branič ozlijedio se na treningu i neće igrati u zadnjem kolu Bundeslige. Nakon ove sezone vjerojatno napušta Berlin
Vidi originalni članak

Aduktor Joea Šimunića nije izdržao trening Herthe u srijedu. Jedini Hrvat u berlinskoj momčadi ranije je napustio trening. A sve upućuje na to da je sve bliže i da napusti momčad... Hertha u zadnjem kolu Bundeslige gostuje kod Bayerna, no tu će utakmicu Joey propustiti. I zato se čini da je svoju posljednju utakmicu u dresu kluba iz glavnog Njemačkog grada već odigrao.
Dok Hertha dovodi centralne braniče, Šimunić skuplja ponude klubova iz Premiershipa. Dolazak u Berlin već je dogovorio Brazilac Kaka iz portugalske Coimbre, a samo formalnost je i potpis Marcela Steina iz Hanse Rostock. Obojica igraju na Šimunićevoj poziciji, što je dovoljno dobar pokazatelj. Trener Herthe Lucien Favre nikada nije bio obožavatelj Joea Šimunića i jasno je da našeg reprezentativca ne vidi u nacrtima momčadi koja bi iduće sezone konačno trebala napraviti značajniji iskorak.
Šimuniću je dosta čekanja tog iskoraka i okreće novu stranicu u svojoj karijeri. Nakon osam godina u Berlinu najvjerojatnije će preseliti na Otok. Zimus je postojao interes Chelseaja, ali to više nije aktualno. Danas u redu stoje Everton, Portsmouth i, navodno, Tottenham. Tko god bude htio dovesti 30-godišnjeg Šimunića, morat će platiti sedam milijuna eura. Tu su cijenu čelnici Herthe još tijekom zimske stanke izvjesili za odlazak Šimunića. Ugovor mu traje do 2011. i nema drugog načina da itko dođe do njega.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare