To je to što me zanima!

Šimunović: I sa Celticom ću doći do 10. naslova za redom

Jozo Šimunović predstavljen je škotskim navijačima te im je rekao kako vjeruje da može pomoći Celticu da dođe do 10 naslova u nizu, kao što je to napravio Dinamo
Vidi originalni članak

Pomogao sam Dinamu da osvoji deset naslova u nizu, vjerujem da isto mogu napraviti i u Celticu, rekao je Jozo Šimunović škotskim medijima.

Bivši Dinamov stoper najskuplje je pojačanje Celtica, a u klubu od njega jako puno očekuju.

- Šimunović je jako moderan igrač, no mlad je i moramo mu dati vremena da se privikne na igru u Škotskoj. Puno u budućnosti očekujemo od Joze. On je kapetan U-21 reprezentacije Hrvatske i odigrao je puno važnih utakmica za Dinamo - pun je riječi hvale trener Ronny Deila za Šimunovića.

Jozo je doveden da bude zamjena za Van Dijka koji je otišao u Southampton.

- Uskoro će biti dobar kao Van Dijk. Jozo je vrlo brz, odlično se kreće, čita igru, ima dobru tehniku te je prošao odličnu školu. Samo mu moramo dati vremena da se privikne na momčad i ligu - dodao je trener.

Jozo želi što prije zaigrati za Celtic.

- Uvijek sam želio zaigrati Britaniji, jako mi se sviđa stil igre ovdje. Ne osjećam pritisak što me klub puno platio, fokusiran sam samo na svoje igre. Spreman sam zaigrati čim me trener odluči staviti u igru. O Celticu puno znam, igrao sam protiv njih, a to je klub koji ima najbolje navijače na svijetu. Znam da su osvojili četiri naslova prvaka za redom, a sada idemo po peti - zaključio je Jozo.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zvona1111 12.09.2015.

    van dijk je televizor u boji za 90 posto stopera u premijer ligi a ne u skotskoj a ovaj nas osrednji igrac tako da je dinamo napravio vrhunski posao njegovom prodajom

  • Joker 🃏 11.09.2015.

    10 naslova haha, možda i je Celtic najjači klub u škotskoj, ali nije ovo HNL. Kad tad će Aberdeen ili neki drugi klub osvojit premiership.

  • dobro jutro 11.09.2015.

    Eh kad je Mamic tebe uspio prodati,mislim nisi bez talenta ali uz loseg trenera nisi napredovao

Komentiraj...
Vidi sve komentare