To je to što me zanima!

Sin Gorana Ivaniševića dobio Srbiju i Švicarsku s Hrvatskom te ušao u finale elitnog turnira

Emanuel Ivanišević je sjajan igrač parova i nedavno je osvojio naslov prvaka Hrvatske. Sada je na dobrom putu da osvojio i elitni turnir. U finalu naši U-16 reprezentativci igraju protiv domaćina Italije
Vidi originalni članak

Hrvatska muška teniska reprezentacija do 16 godina izborila je finale kvalifikacijskog turnira Winter Cup u talijanskoj Reggio Emiliji nakon što je u polufinalu bila uspješnija od Švicarske 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Švicarci su bolje krenuli, Thomas Flynn je u prvom meču svladao našeg Franu Sučića 6-2, 6-3. Na 1-1 i povratak Hrvatske u igru izjednačio je Duje Markovina protiv Henryja Berneta koji je slavio 6-3, 7-5 da bi plasman u završnicu u paru osigurali Emanuel Ivanišević i Markovina protiv Berneta i Thomasa (1-6, 6-2, 10-8).

Hrvatska U-16 će u finalu igrati protiv domaćina Italije.

Prethodno su naši mladi tenisači u četvrtfinalu izbacili Srbiju s uvjerljivih 3-0. Do pojedinačnih su pobjeda došli Frano Sučić, koji je u tri seta dobio Dušana Baždara 7-5, 4-6, 6-4, i Duje Markovina koji je svladao Aleksu Oparnicu rezultatom 6-4, 6-1. Treći su bod u paru osvojili Emanuel Ivanišević i Markovina protiv Baždara i Oparnice 4-5(5), 4-1, 10-7.

A baš je sin Gorana Ivaniševića nedavno postao i prvak Hrvatske kada je u paru s Franom Sučićem podigrao trofej pobjednika.

- Važno je da igra, uživa u tome i da nije na cesti. Sve u sportu vrijedi i može mu koristiti u životu. Možda će se baviti nečim drugim, možda će na studij u Ameriku, ali drago mi je da je odgovoran, trenira, ne moram ga ja tjerati, voli to. I čak nije ni loš. Malo se svađamo, ali tako je uvijek između oca i sina - rekao nam je Ivanišević ljetos.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • cool555 07.02.2023.

    Bravo majstore, snovi se ostvare ako u njih dovoljno vjeruješ.Želim ti velike turnire, da doneseš pehar iz Wimbildona a to nek je samo početak. Imaš dobrog trenera. Goran radi s Novakom. Mislim da će se o tebi tek pisati :)

  • deda991 05.02.2023.

    Izgleda da mu tatica nije dobro savjetoval - srbi su naši sine, nemoj protiv njih....hrvate gazi i Hrvatsku...smrad antihrvatski

  • Splitski cvit 05.02.2023.

    Nije krv voda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare