To je to što me zanima!

Sin Tonija Kukoča izbačen iz rostera popularnih Quakersa

Marin Kukoč, sin slavnog hrvatskog košarkaša Tonija Kukoča izbačen je iz rostera sveučilišne momčadi Pennsylvania, popularnih Penn Quakersa, koji se natječu u NCAA ligi
Vidi originalni članak

Dailypennsylvanian.com navodi kako su sveučilišnom rosteru ovog tjedna dodana četiri nova brucoša, a kako je 20-godišnji Kukoč, koji je trenutno na trećoj godini fakulteta, s njega izbačen.

Sin bivšeg člana Chicago Bullsa, najboljeg šestog igrača NBA lige (1995/96), koji je odlučio krenuti očevim stopama i baviti se košarkom, mučio se s ozljedom leđa tijekom cijele prve brucoške godine, te nije uopće igrao, dok je tijekom druge godine (sophomore) imao skromnu minutažu i skroman učinak.

Za 10 minuta prosječno po susretu ubacivao je 2.5 koša uz 1.6 skokova.

Točni razlozi Kukočevog napuštanja momčadi nisu poznati, a on se i dalje nalazi prijavljen na samom Sveučilištu u Philadelphiji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kobac u letu 22.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • solo Barca 22.09.2012.

    ajmo budite se lijeni novinari di vam je najava za cibonu da popunimo draženov dom večeras?

  • amsterdam110 22.09.2012.

    izbacen je iz kluba , a dole tocni razlozi napustanja nisu poznati ,pa ako je izbacen nije napustio

Komentiraj...
Vidi sve komentare