To je to što me zanima!

Sindikat Livaji uručio nagradu koju je osvojio prije 11 mjeseci

Hajdukov vođa prošle je sezone zabio 28 golova i bio prvi strijelac HNL-a, dok ove sezone broji 19 golova uz 12 asistencija te će izvjesno i obraniti titulu najboljeg strijelca
Vidi originalni članak

Još jedan trofej sletio je u kućne vitrine Marka Livaje (29). I to točno 11 mjeseci kasnije!? Prošlog je lipnja Hrvatska udruga Nogometni sindikat izabrala Hajdukovog napadača za najboljeg igrača HNL sezone 2021./2022., a evo tek ovoga svibnja konačno mu i uručila nagradu imena "Nogometaš 2022".

Točnije, obavili su to predsjednik HUNS-a Mario Jurić i glavni tajnik Ivica Landeka. Za Livaju su najviše glasova dali kapetani i treneri hrvatskih prvoligaša, koji su sudjelovali u glasanju.

Hajdukov vođa prošle je sezone zabio 28 golova i bio prvi strijelac HNL-a, dok ove sezone broji 19 golova uz 12 asistencija te će izvjesno i obraniti titulu najboljeg strijelca.

Prošle godine je s Hajdukom potpisao novi ugovor do ljeta 2027. godine, a krajem prošle osvojio je i broncu s hrvatskom reprezentacijom u Kataru.

POGLEDAJTE FEŠTU VIDEO Livaja je uveličao slavlje povijesnog Jadranova naslova Možda vam se učinilo... Marko Livaja je također 'bio' na Eurosongu? Čak je i nastupao! BIRTIJA Livaja i deset juniora? Grijeh je protiv svega što religija Hajduk jest ne dati im pravu priliku

Inače, u HUNS-ovom izboru prošle godine najbolji hrvatski nogometaš bio je Luka Modrić, najbolji mladi Lukas Kačavenda, golman Dominik Livaković, a trener Goran Tomić.

Najboljih 11 činili su: Dominik Livaković (Dinamo Zagreb), bekovi Stefan Ristovski i Petar Bočkaj (oba Dinamo Zagreb), stoperi Josip Šutalo (Dinamo Zagreb) i Josip Elez (Hajduk Split), veznjaci Arijan Ademi (Dinamo Zagreb), Filip Krovinović (Hajduk Split) i Domagoj Pavičić (Rijeka), napadači Josip Drmić (Rijeka), Mislav Oršić (Dinamo Zagreb) i Marko Livaja (Hajduk Split).

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ivan VK 19.05.2023.

    Nema mu ravnog u HNL-u...💪💪

  • Antitovar SC !! 18.05.2023.

    Jel to onaj koji vec 3 godine nemoze osvojiti hnl?🤣🤣🤣

  • mars7 18.05.2023.

    svaka čast zaslužio je najbolji igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare