To je to što me zanima!

Gaćice koje su razigrale maštu navijačicama i nasmijale Kinu

Na Azijskim igrama koje se održavaju u kineskom Guanghzou svoj dizajn na gaćicama pokazali su vaterpolisti Singapura. No sve je ispalo jako nezgrapno...
Vidi originalni članak

Vaterpolisti Singapura u posebnom su se svjetlu željeli pokazati na Azijskim igrama, pa su sami dizajnirali svoje kupaće gaće za nastup. Odlučili su ih osvježiti detaljima s nacionalne zastave, polumjesecom i pet zvjezdica, no sve je ispalo malo nezgodno na njihom međunožju. 

Kinezi su se dobro nasmijali, ali singapurskim vlastima baš i nije bilo svejedno.

- Momčad nije tražila naš savjet pri stavljanju mjeseca i zvijezda na gaćice. Mi bi im rekli da je takav dizajn neprihvatljiv, te da elemente zastave treba tretirati s poštovanjem - kazali su u nadležnom ministarstvu.

Gačiće nisu mogli zamijeniti usred natjecanja jer to ne dopuštaju pravila. Dečki su ubrzo shvatili što su napravili i javno su se ispričali.

- Nismo imali namjeru nasmijavati ljude našim gaćicama niti uvrijediti Singapur - kazali su 'hrabri' vaterpolisti.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nefer 26.11.2010.

    a jel velicina polumjeseca ovisi o velicini gacica ??... ma nish posebno, a sto da je na zastavi drzave banana ??.. pa nemaju vaterpolisti gdje drugdje osim na gacicama ili kapici staviti oznake, a sto tek reci za gacice vaterpolistkinja, tamo bi trebao mladi mjesec da bude, tanji..

  • dgergea112233 26.11.2010.

    Fail! :D

  • PetraBlink 26.11.2010.

    prejako! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare