To je to što me zanima!

Siniša Mihajlović rasplakao se u svetištu u Međugorju

Nogometaš koji je tijekom Domovinskog rata otvoreno podržavao velikosrpsku ideju, posjetio je hercegovačko svetište i kući se vratio dirnut
Vidi originalni članak

Čovjek koji je tijekom agresije na Hrvatsku i rata u BiH davao žestoke pristrane izjave, a hvalio se i prijateljstvom s Arkanom, u Međugorje je došao s talijanskim humanitarcima koje je predvodio novinar Paolo Brosio. Oni će pomoći u gradnji centra Ivana Pavla II za djecu bez roditelja. Navodno je potražio novinara nakon što je čuo da će ići u Međugorje te je rekao da želi pomoći djeci.
- Inače sam jako tvrd čovjek, ali sam ovdje zaplakao nekoliko puta. Došlo mi je samo od sebe. Nakon što sam izašao iz prostorije gdje je bilo ukazanje, osjećao sam se slobodan - rekao je Mihajlović. Dodao je kako će ponovno doći u poznato svetište i da će dovesti obitelj kojoj je sad iz Međugorja donio suvenire.
- Najviše me ispunio odlazak vidjelici Mirjani. Čudan osjećaj - rekao je bivši trener nogometaša Bologne.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • no limit_137 01.01.2010.

    ma cetnik bio i osto a da se kojim slucajem ostvarila ideja velike srbije pa ko sretniji od njega ..ljudi moji srbi su izgubili sve ratove u svojoj povijesti a onda u miru htjeli bit prijatelji a poznata je ona ....ko nas bre zavadi... ali nije mi krivo sto je poso u Medugorje neka prizna povijesnu gresku srbije ali tu je vjerojatno prevagnulo pola Hrvatske krvi s majcine strane

  • tahuti 22.05.2009.

    hebo vas on koji ga branite i koga stavio.

  • nevidljiv_ca 20.05.2009.

    Nebi me cudilo ni to da napisete i Draza Mihajlovic bi zaplakao .Isao sam 3 puta u Medjugorje i ko zeli neka ide ja "Nikad" vise jer to je business i nista vise.Bog i sljedeci puta napisite barem nesto istinito.

Komentiraj...
Vidi sve komentare