To je to što me zanima!

Sinković za 24sata: Svim silama htjeli smo biti uz naše tenisače! A sad samo želim hladno pivo

Vraćamo se u subotu ujutro u Hrvatsku letom preko Istanbula. Shvatili smo da je zlato naše oko 300 metara prije cilja, sve je bilo onako kako smo planirali, rekao nam je trostruki medaljaš s Olimpijskih igara
Vidi originalni članak

Nevjerojatan osjećaj, ma jednak onome otprije pet godina u Riju. Mislio sam da će sada to biti malo drugačije, ipak već imamo jedno zlato iza sebe, ali osjećaj je i dalje čudesan. Lako se naviknuti na osvajanje ovakvih medalja, sa smiješkom nam je poručio Valent Sinković (32).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Braca Sinković još jednom su oduševila hrvatsku sportsku javnost, Martin i Valent stigli su do treće olimpijske, a druge zlatne medalje. Nakon što su konkurenciju pomeli u Rio de Janeiru prije pet godina, na isti način su nevjerojatnu dominaciju pokazali i noćas u Tokiju. Za novo olimpijsko zlato trebalo im je tek nešto više od šest minuta, no iza toga stoji nevjerojatan rad, predanost treningu posljednjih 10-ak godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Veliki junaci hrvatskog sporta do olimpijskog zlata stigli su oko 2.25 ujutro, isti smo im trenutak poslali poruku čestitke, a onda nas je u 6.25 probudio poziv Valenta Sinkovića.

- Ma bila je strašna utrka, Rumunji su dobro potegnuli na drugom dijelu staze, ali nismo im htjeli dati da se približe. I da, nekih 300-tinjak metara prije kraja shvatili smo da je gotovo, da je zlato naše. Ma odveslali smo točno onako kako smo i planirali - pričao je u dahu Valent Sinković.

Iako su im prvo rekli da neće smjeti na tribine teniskog centra, pustili su ih i bodrili su Marina Čilića, Ivana Dodiga, Matu Pavića i Nikolu Mektića na putu do finala parova.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Brat i ja smo svim silama željeli ići bodriti naše teniske parove, navijati za njih. Tu između nas vlada sjajna atmosfera, svi iskreno navijamo jedni za druge...

A kakav je sada plan braće Sinković?

- Iskreno, jedva čekam popiti pivo, hladno pivo. Vjerujem da smo ga zaslužili, a taman idemo nešto pojesti, haha. Sada ćemo se i mi malo odmoriti, a onda se u subotu ujutro, letom preko Istanbula vraćamo u Hrvatsku - poručio je Valent Sinković koji se s bratom Martinom i trenerom Nikolom Bralićem zaputio na "klopu", a onda krenuo prema olimpijskom selu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Mata10 29.07.2021.

    Nije uopće bilo nikakve sumnje. Vodili su od početka do kraja kao pravi šampioni. Ostali nisu imali šanse. Čestitke našim zlatnim dečkima.

  • damir111 29.07.2021.

    ovoga nema nigdje na svijetu, bravo braćo

  • 29.07.2021.

    nema pevaljke koli

Komentiraj...
Vidi sve komentare