To je to što me zanima!

Sinkovići potpuno izdominirali: 'Možda smo malo i pretjerali...'

Krenuli smo stvarno jako pa kad smo vidjeli da još odlazimo, onda smo još i jače krenuli. Možda smo i malo pretjerali, ali uspjeli smo sačuvati prednost. Bila je sigurna utrka i stvarno smo uživali, kaže Valent
Vidi originalni članak

Hrvatski veslači braća Valent Martin Sinković opet su pomeli konkurenciju. U švicarskom Luzernu osvojili su zlato u dvojcu bez kormilara. 

Sinkovići su utrku završili s vremenom 06:22.460, drugi su bili Rumunji s 06:24.530, a treći Španjolci s 06:26.310. 

- Utrka je bila fenomenalna, prezadovoljni smo. Krenuli smo stvarno jako pa kad smo vidjeli da još odlazimo, onda smo još i jače krenuli. Možda smo i malo pretjerali, ali uspjeli smo sačuvati prednost. Bila je sigurna utrka i stvarno smo uživali - rekao je Valent Sinković nakon novog velikog uspjeha. 

Dečki su pomeli konkurenciju, toliko da niti sami nisu bili svjesni što se događa.

- Nismo vjerovali da smo na 500 metara otišli već dužinu čamca i još nešto, predivna utrka. Obranili smo europski naslov, stvarno je lijepo. Sad idemo još jače trenirati i nadati se još takvih utrka - dodao je Martin.

Sada se fokus okreće na Svjetsko prvenstvo.

- Imamo još dva Svjetska kupa koja će nam biti priprema za Svjetsko prvenstvo. Ove godine smo iz poraza najviše naučili - zaključio je Valent.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • FDNY👨🚒 02.06.2019.

    Svaka čast

  • gladijator 02.06.2019.

    A u svjetskom kupu pomela ih Srbija, ista ona koja se prevrnula na startu na Olimpijadi.

  • 02.06.2019.

    To su naši dečki veliko hvala na vašem rezultatu

Komentiraj...
Vidi sve komentare