To je to što me zanima!

"Sinonim za Hrvatsku više nije samo Modrić, već i Rakitić"

Ivan može igrati na bilo kojoj poziciji u vezi. Sevilla je već šesta zahvaljujući njemu. Ima viziju, sjajno barata loptom, a jednako dobra puca s obje noge, piše Marca
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić protiv Getafea je zabio osmi gol ove u Primeri ove sezone. Za osam golova trebalo mu je samo 16 utakmica, a isto toliko dao je i prošle, ali u 34 susreta.

- Rakitić pogađa mrežu svaku drugu utakmicu i očito je da mu se podignulo samopouzdanje - napisala je Marca, koja mu je posvetila veliki članak u kojem ga silno hvali:

- Svaki put kad se spominjao hrvatski nogomet, prva asocijacija u Španjolskoj, sinonim bi bio Luka Modrić. Više to nije tako, od sada će svi reći da Hrvatsku predvode Modrić i Rakitić. 

Ivan je četvrti najkorisniji igrač lige, odmah iza Cristiana Ronalda, Cesca Fabregasa te Diega Coste. Treći je po asistencijama, bolji su samo Fabregas i Koke.

- Hrvatski reprezentativac može igrati na bilo kojoj poziciji u sredini. Sevilla je već šesta zahvaljujući njemu. Ima viziju, sjajno barata loptom, a jednako dobra puca s obje noge. Nije niti čudo da ga želi velikan poput PSG-a.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • strmi007 06.01.2014.

    Stvarno je odličan ove sezone

  • rudi17 06.01.2014.

    Raketa je igračina i zaslužuje igrati u većem i jačem klubu koji se bori za trofeje.

  • neymar011 06.01.2014.

    pa mi imamo najbolji vezni red na svijetu poslje španjolaca, raketa modrić i kovačić

Komentiraj...
Vidi sve komentare