To je to što me zanima!

Sir Alex Ferguson: Sneijder? Ma zaboravite, ništa od toga...

Nizozemac i veznjak Intera, Wesley Sneijder (27) bio je povezan s transferom u Manchester United. No menadžer 'crvenih vragova' kaže da od toga neće biti ništa...
Vidi originalni članak

Sneijder na Old Traffordu? Zvučalo je zanimljivo, ali izgleda da Nizozemac ostaje u Interu. Menadžer Manchester Uniteda sir Alex Ferguson na pitanje novinara o Sneijderu rekao je:

- Zaboravite. Ništa od toga.

Ferguson je zadovoljan s momčadi koju ima na raspolaganju. Zapravo i nema drugog izbora. Jedino, muči ga što ima viška napadača. Berbatov, Wayne Rooney, Javier Hernandez, Michael Owen, Mame Biram Diouf, Federico Macheda, ali i novo pojačanje Ashley Young konkuriraju za napadačke opcije. 

- Da, imamo ih dosta. Alternativne opcije u veznom redu nisu tako jake kao u napadu, ali imam odličnu momčad - rekao je Ferguson. Na pitanje od nezadovoljstvu Berbatova rekao je:

- Nema problema s njim. Trenira odlično, bio je razočaran što sam ga izostavio s finala Lige prvaka, ali i ja sam bio razočaran što sam mu to morao priopćiti. S njim će biti sve u redu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • gramatika 19.07.2011.

    e tu se svi sjebete kad kažete "današnji nogomet", tj posle 1990. se naveliko počinju kupovati strani igrači jer manchester nije mogao napraviti svoje igrače pa i nije ništa osvajao dok je Liverpool imao odlične igrače i svi su bili sa otoka i samo da kažem dok je ferguson trošio i po 50mil funti za transfere liverpoolovi treneri su dobijali po 2mil funti po sezoni na igrače pa ti onda vidi!

  • gogson00 19.07.2011.

    Ajde Alex, isprsi se i dovedi Luku!!!

  • user_55339 19.07.2011.

    da se kladimo da nakon ove izjave Sneijder do kraja ljeta sigurno dolazi u MAN Utd!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare