To je to što me zanima!

Sir Alex nudi milijune, Evansa i Berbatova za Luku Modrića?

Manchester United navodno je spreman za Luku Modrića ponuditi 13 milijuna eura i dva svoja igrača, napadača Dimitra Berbatova i talentiranog stopera Jonnyja Evansa
Vidi originalni članak

Iako je jučer sir Alexov pomoćnik rekao kako bi Wesley Sneijder bio idealan za momčad Manchester Uniteda te se činilo da su samim time odustali od Luke Modrića, čini se da iskusni Škot još itekako namjerava dovesti hrvatskog reprezentativca.

Naime, portal caughtoffside.com tvrdi da je Ferguson za Modrića spreman ponuditi oko 13 milijuna eura i dva svoja igrača, iskusnog bugarskog napadača Dimirtra Berbatova i talentiranog Jonnyja Evansa.

Manchester je dosad u ljetnom prijelaznom roku već potrošio preko 50 milijuna eura za Ashleya Younga, Phila Jonesa i Davida de Geau, no glavno pojačanje ostavili su za kraj. Nasljednika Paula Scholesa biraju između Samira Nasrija, Wesleya Sneijdera i Luke Modrića. I dok se čini da je Nasri najbliži Cityju, a Modrić Chelseaju, Sneijder bi vrlo lako mogao završiti na Old Traffordu zadovolje li 'vragovi' apetite Intera.

United u namjeri da dovede Luku 'puca' na njihove slabe strane, a to su sigurno napad i obrana. Redknapp nikako nije bio zadovoljan svojim napadačkim kvartetom prošle sezone pa bi dolazak najboljeg strijelca Premierhipa sigurno preporodio napad Spursa. Niti obrana momčadi s White Hart Lanea nije blistala. Često su upravo oni bili razlog Tottenhamovih posrtanja tijekom sezone, a česte ozljede iskusnih braniča samo su dodatan razlog da Harry potraži novog stopera. Evans je mlad i potencijalno jedan od najboljih braniča u sezonama koje dolaze te bi Tottenhamu dobro došao.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Barca123 08.07.2011.

    tottehem daj prihvati više tu ponudi i više nego če ti se isplatit ..

  • budimo realni 08.07.2011.

    kako smo mi hrvati zavidan i zatucan narod.....svi vi sto pisete protiv modrica odite malo na the sun pa nađite clanak o modricu i procitajte komentare sta englezi pisu....ja nisam nijedan naso da govori lose o njemu...naprotiv svi ga hvale...zato nam i je drzava takva kakva je...mrzimo sami svoje...sami sebe...svi su pametni a vecina vas nije igrala ni u opcinskoj ligi dok modric igra u engleskoj PL...i pogledali ste mozda 2-3 njegove utakmice u premijer ligi pa tu sroljate

  • Čiko Spase 08.07.2011.

    najbolje da da cijeli manchester za luku, pa nek onda igra sam sa fergusonom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare