To je to što me zanima!

Sir Alex: Rooney i Tevez na tragu Colea i Yorkea

Imali smo sjajnih napadačkih dvojaca tijekom godina, ali Wayne i Carlos mogli bi postati nešto posebno, misli menadžer Manchester Uniteda
Vidi originalni članak

Njih dvojica imaju sve! Brzi su, hrabri i odlični 'jedan na jedan', nahvalio je napadački dvojac Wayne Rooney - Carlos Tevez menadžer Manchestera ALex Ferguson.
- Treba biti svjestan činjenica da Wayne tek treba napuniti 22, a Carlos ima samo 23 godine. Oni su još jako mladi igrači - dodao je Ferguson, koji je oduvijek uspijevao spajati napadače toliko dobre da tvore dvojac za sjećanje. Englez i Argentinac su na najboljem putu da nastave niz.
- Imali smo fantastičnih suradnji tijekom proteklih godina. Andy Cole i Dwight Yorke bili su navjerojatni već prve sezone, ali većini treba puno više vremena - misli Sir Alex, trener koji je uvijek bio spreman čekati mlade igrače.
- Za tri ili četiri godine Carlos i Wayne će biti nešto posebno - siguran je menadžer "Crvenih vragova".
- Već sada od njih tražim zrelost i autoritativnost. Kad to dobiju, nadam se da će biti u našem klubu i svima pokazati koliko su doista dobri. Sve upućuje na to i ta činjenica me ohrabruje. Mladi su i još će se razvijati - dodao je Ferguson.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare