To je to što me zanima!

Široki održao 'nulu' u Mostaru i osvojio jesenski naslov prvaka

Veliki hercegovački derbi u Mostaru između Zrinjskog i Širokog Brijega završio je 0-0, pa će jesenski dio sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine pripasti Širokom
Vidi originalni članak

Za razliku od najvećeg derbija hrvatskog nogometa, u Mostaru se u subotu odigrao veliki sraz dvaju najvećih hercegovačkih klubova, Zrinjskog i Širokog Brijega, ujedno i dvaju vodećih klubova bosanskohercegovačke Premijer lige.

Golova ni pobjednika nije bilo, pa je titula jesenskog prvaka otišla momčadi s Pecare.

Zrinjski će imati za čim žaliti jer je, osim što je imao bučnu podršku svojih Ultrasa na stadionu Pod bijelim brijegom, promašio i penal. Igrala se 12. minuta kada je Simeunović pao u šesnaestercu Širokog, a sudac Bureković pokazao na penal. Iako se izvođenja primio najbolji ligaški strijelac Stevo Nikolić, udarac mu je obranio gostujući golman Antonio Soldo.

U drugom dijelu obje su momčadi imale tek poneku izrazitiju šansu. Zakarić je propustio zabiti za vodstvo Širokog 15-ak minuta prije kraja kada je glavom neometan prebacio gol, a u 80. minuti Soldo je skinuo i Blaićev pokušaj nakon polukontre.

Na ljestvici Široki ovim remijem vodi s 34 boda iz 15 kola, a Zrinjski je ostao na 31. "Plemiće" može prestići Sarajevo pobijedi li u nedjelju Slobodu na gostovanju u Tuzli. Liga se nastavlja u posljednjem vikendu veljače.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hadred18 23.11.2014.

    Veoma bitna informacija, hahaha.

  • desno96 22.11.2014.

    naši klubovi

  • mancity24 22.11.2014.

    nije moguce da vi pisete o zrinji i sirokom.kad smo osvojili ligu prosle godine niste nista spomenuli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare