To je to što me zanima!

Siscia doživjela treći poraz u nizu pa Slavko podnio ostavku

Treći uzastopni poraz, doma protiv Nexea, natjerao je izbornika Slavka Golužu na podnošenje ostavke na mjesto trenera u klubu iz Siska, saznaju Sportske novosti
Vidi originalni članak

U 18 kola Siscia ima 10 pobjeda i sedam poraza, dovoljno za treće mjesto u hrvatskoj rukometnoj ligi. Ipak, treći uzastopni poraz, u nedjelju u derbiju, doma protiv Nexea (30-28), natjerao je izbornika rukometne reprezentacije Slavka Goluža na podnošenje ostavke na mjesto trenera u klubu iz Siska. 

- Nisam smijenjen, dao sam ostavku. Nije me u klubu bilo mjesec i pol (zbog SP-a), a plan i program nisu ispoštovani. Neki igrači imali su i višak kilograma. Nemam neophodne uvjete za rad - rekao je Goluža za Sportske novosti.

Ovo je Slavku bio drugi mandat u Sisciji. Kao trener je došao u rujnu 2008. godine, a drugi put u lipnju 2010. 

Pozitivno je što se Goluža sad može u potpunosti koncentrirati na reprezentaciju i bolje igre no što su bile u siječnju na Svjetskom prvenstvu...

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • galope 26.02.2011.

    dokaz kako je on upravo prava osoba izbornika!! nek trenira ovce na pašnjacima , vjerojatno bi ga poslušale!!! samo je problem kad bi došao jak protivnik - vuk. goluža nebi znao izabrati pravu taktiku kako da spasi ovce!!!

  • jabbar 23.02.2011.

    Fala bogu.Sad će ga uzeti Gobac pa će Zagreb opet imati vrhunskog trenera - pionira.

  • spica45 22.02.2011.

    nexe mi te volimo nexe mi te volimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare