To je to što me zanima!

Sjajan kraj priprema: Osječani srušili moskovski Lokomotiv

Lokomotiv je sudjelovao u grupnoj fazi Lige prvaka, momčad mu vrijedi 137 milijuna eura, ali nije mogao protiv razigranih "bijelo-plavih" koji su pobijedili 2-0 golovima Grezde i Marića
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka zaključili su glavni dio zimskih priprema u Marbelli pobjedom u četvrtak protiv najjačeg suparnika, 137 milijuna eura vrijednog ruskog doprvaka Lokomotiv iz Moskve 2-0.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako se radi o prijateljskoj utakmici, valja istaknuti kako su Rusi u prvom poluvremenu igrali praktički s prvom postavom, s Vedranom Ćorlukom, Benediktom Höwedesom, Grzegorzom Krychowiakom, Joãom Máriom... I baš je tad Osijek i zabio oba gola.

Novi-stari "bijelo-plavi" Eros Grezda u 17. minuti doveo je momčad Ivice Kuleševića u vodstvo nakon ubačaja Todora Todoroskog i promašaja Antonija Mancea. A u 35. Mirko Marić postavio je konačan rezultat na asistenciju Majstorovića.

Osijek je u Španjolskoj pobijedio Puskás Akademiju (2-1) i Nürnberg (2-0), potom remizirao s Dinamom iz Bukurešta (1-1) pa pobijedio Lokomotiv.

COSTA DEL SOL... Osijek neriješeno s Dinamom, predvodio ih 17-godišnjak...

Prvu službenu utakmicu u godini u kojoj bi trebao dobiti novi stadion Osijek ima 1. veljače kod Gorice, a potom dočekuje Inter. Nakon 19 kola HNL-a nalazi se na četvrtom mjestu s 33 boda, bod iza Rijeke i dva iza Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 24.01.2020.

    Nepisano pravilo je da oni koji su dobri na pripremama razočaraju u prvenstvu kasnije.

  • adis23 24.01.2020.

    Grezda nastavio tamo gdje je stao!

  • Simulacija_stimulacija 24.01.2020.

    Respektabilni rezultati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare